Yeni kimlikler 28 bine yaklaştı

GÜNDEM 19.07.2018 - 18:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2236+ kez okundu.
 

Yeni kimlikler 28 bine yaklaştı

0cak 2018 tarihinde Türkiye genelinde başlatılan yeni kimlik kartları başvurularında Bulancak’ta sayı 28bine yaklaştı.
Yeni kimlik için Bulancak’ta ilçe nüfus müdürlüğüne bu hafta itibariyle 27.025 kişi başvuru yapıp yeni kimliklerini aldı. Vatandaşın yeni kimlikler konusunda bir sıkıntı çekmediği gerek müdürlüğe başvuru d gerek de randevu sistemi ile müracaat edenler 1 hafta içinde kimliklerini alıyorlar. Ehliyet ve pasaportta müdürlükçe veriliyor Daha önce emniyet müdürlükleri aracılıyla verilen ehliyet ve pasaport içinde yeni kanunla birlikte nüfus müdürlükleri yetkilendirilmiş ve 2018 Nisan ayından itibaren de nüfus müdürlükleri işlemleri yapmaya başlamıştı. Bulancak İlçe Nüfus müdürlüğünce 2018 Nisan ayından bu yana 1094 ehliyet, 228 pasaport işlemi yapılarak sahiplerine teslim edildi.     
0cak 2018 tarihinde Türkiye genelinde başlatılan yeni kimlik kartları başvurularında Bulancak’ta sayı 28bine yaklaştı.

Yeni kimlik için Bulancak’ta ilçe nüfus müdürlüğüne bu hafta itibariyle 27.025 kişi başvuru yapıp yeni kimliklerini aldı. Vatandaşın yeni kimlikler konusunda bir sıkıntı çekmediği gerek müdürlüğe başvuru d gerek de randevu sistemi ile müracaat edenler 1 hafta içinde kimliklerini alıyorlar.

Ehliyet ve pasaportta müdürlükçe veriliyor

Daha önce emniyet müdürlükleri aracılıyla verilen ehliyet ve pasaport içinde yeni kanunla birlikte nüfus müdürlükleri yetkilendirilmiş ve 2018 Nisan ayından itibaren de nüfus müdürlükleri işlemleri yapmaya başlamıştı. Bulancak İlçe Nüfus müdürlüğünce 2018 Nisan ayından bu yana 1094 ehliyet, 228 pasaport işlemi yapılarak sahiplerine teslim edildi.

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.