‘YATIRIMLARIN TAKİP VE KOORDİNASYONUNU SAĞLAYACAĞIZ’

SİYASET 04.06.2020 - 11:53, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2248+ kez okundu.
 

‘YATIRIMLARIN TAKİP VE KOORDİNASYONUNU SAĞLAYACAĞIZ’

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, yazılı bir basın açıklaması yaparak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Giresun’da mevcut yapımı devam eden ve proje aşamasında olan yatırımları ele aldık. Görüşmede Kovanlık Aydındere Yolu, Giresun Çevre Yolu, Giresun Belediyesinin Merkez Battı – Çıktı Yol Kotu Projesi, Eğribel Tüneli ve birçok başlığın içinde bulunduğu konuların genel değerlendirmesini yaptık” dedi. Milletvekili Aydın açıklamasının devamında; “Şehrimizin ulaştırma ve altyapı hizmetlerinde güvenli, kolay ulaşımı sağlayan ve yaşam kalitesini arttıran yatırımlarımızın hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli görüşmeyi Sayın Bakanımızla birlikte gerçekleştirdik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz, muasır medeniyetler seviyesi yolunda ulaştırma ve haberleşme alt yapısında dünya standartlarının üstüne çıkmış durumdadır. Bizde hemşehrilerimizin temsilcileri olarak şehrimizde yeni yatırımların öncüsü olacak, devam eden yatırımların takip ve koordinasyonunu sağlayacak ve Giresun’umuza yakışacak çok güzel hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza bizlere ve ilimize gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyor, gerçekleştirdiğimiz ziyaretin şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.  

AK Parti Giresun Milletvekili Av. Kadir Aydın, yazılı bir basın açıklaması yaparak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Milletvekili Aydın, yaptığı açıklamada, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, “Giresun’da mevcut yapımı devam eden ve proje aşamasında olan yatırımları ele aldık. Görüşmede Kovanlık Aydındere Yolu, Giresun Çevre Yolu, Giresun Belediyesinin Merkez Battı – Çıktı Yol Kotu Projesi, Eğribel Tüneli ve birçok başlığın içinde bulunduğu konuların genel değerlendirmesini yaptık” dedi.

Milletvekili Aydın açıklamasının devamında; “Şehrimizin ulaştırma ve altyapı hizmetlerinde güvenli, kolay ulaşımı sağlayan ve yaşam kalitesini arttıran yatırımlarımızın hızlı bir şekilde tamamlanması için gerekli görüşmeyi Sayın Bakanımızla birlikte gerçekleştirdik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz, muasır medeniyetler seviyesi yolunda ulaştırma ve haberleşme alt yapısında dünya standartlarının üstüne çıkmış durumdadır. Bizde hemşehrilerimizin temsilcileri olarak şehrimizde yeni yatırımların öncüsü olacak, devam eden yatırımların takip ve koordinasyonunu sağlayacak ve Giresun’umuza yakışacak çok güzel hizmetlerin altına imza atmaya devam edeceğiz. Sayın Bakanımıza bizlere ve ilimize gösterdiği yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyor, gerçekleştirdiğimiz ziyaretin şehrimiz ve hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.