'Yaşanan olaylar bizi endişelendiriyor'

SİYASET 19.12.2016 - 16:51, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 1925+ kez okundu.
 

'Yaşanan olaylar bizi endişelendiriyor'

Saadet Bulancak ilçe Başkanı Mehmet Aybar, son günlerde sadece Türkiye'de değil,...
...Ortadoğu ve İslam coğrafyasında sıkıntı yaşandığını belirterek, "Eğer biz bunun arka planını iyi bir şekilde araştırıp anlamazsak sadece şu meydana gelen terör hadiselerini önlemek için yapacağımız çalışmalar, gayretler öyle zannediyorum ki bir fayda vermez" dedi.Kayseri'deki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyen Başkan Aybar, geçen haftaki hain saldırıda çoğunluğu polis memuru olmak üzere, toplam 44 şehidi saygıyla andıklarını, ailelerine sabır ve başsağlığı dileğinde bulunduklarını belirtti.Aybar, "Kayseri'de bugün 14 kardeşimizi kaybettik. Yine haince bir saldırı oldu. Terör acımasız ve kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Kayseri'deki saldırının, İstanbul'daki patlamaların ardından ayrı bir endişeye yol açtığına dikkat çekmek istiyoruz. Sadece memleketimiz değil, Orta doğu ve İslam alemi adeta yanıyor. Gün eski defterleri karıştırma günü hiç değildir. Gün dimdik ayakta durma günüdür. Biz bu bayrak altında kenetlendikçe farklı görüşleri bir kenara bırakıp vatan, millet uğrunda bir araya geldikçe hiçbir terör örgütü amacına ulaşamayacaktır" diye konuştu. 
Saadet Bulancak ilçe Başkanı Mehmet Aybar, son günlerde sadece Türkiye'de değil,...
...Ortadoğu ve İslam coğrafyasında sıkıntı yaşandığını belirterek, "Eğer biz bunun arka planını iyi bir şekilde araştırıp anlamazsak sadece şu meydana gelen terör hadiselerini önlemek için yapacağımız çalışmalar, gayretler öyle zannediyorum ki bir fayda vermez" dedi.
Kayseri'deki terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyen Başkan Aybar, geçen haftaki hain saldırıda çoğunluğu polis memuru olmak üzere, toplam 44 şehidi saygıyla andıklarını, ailelerine sabır ve başsağlığı dileğinde bulunduklarını belirtti.
Aybar, "Kayseri'de bugün 14 kardeşimizi kaybettik. Yine haince bir saldırı oldu. Terör acımasız ve kanlı yüzünü bir kez daha gösterdi. Kayseri'deki saldırının, İstanbul'daki patlamaların ardından ayrı bir endişeye yol açtığına dikkat çekmek istiyoruz. Sadece memleketimiz değil, Orta doğu ve İslam alemi adeta yanıyor. Gün eski defterleri karıştırma günü hiç değildir. Gün dimdik ayakta durma günüdür. Biz bu bayrak altında kenetlendikçe farklı görüşleri bir kenara bırakıp vatan, millet uğrunda bir araya geldikçe hiçbir terör örgütü amacına ulaşamayacaktır" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.