Yarışmanın ödülü Adıgüzel’in oldu

EĞİTİM 26.12.2019 - 17:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2708+ kez okundu.
 

Yarışmanın ödülü Adıgüzel’in oldu

Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce; Kooperatifçilik konusunda bilgilendirmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak, sanatsal faaliyetleri desteklemek ve bu faaliyetlere katılımı artırmak,
Öğrencilerin sanatsal aktivitelerde etkin rol oynanmasına ve yeteneklerini sergilemesine olanak sağlamak, eğitim çağındaki çocuklarımızı kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla Türkiye genelinde resmi ve özel okullarda eğitim ve öğretim gören ortaokul 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerini kapsayan ‘Kooperatifçilik’ konulu resim yarışması düzenlendi. 21-22 Kasım 2019 tarihinde Ticaret Bakanlığı seçici kurulu tarafından yapılan değerlendirme toplantısında; İl bazında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Rüya Adıgüzel il birincisi seçildi. İl Müdürü Ali Yıldırım başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Adem Gündoğdu ve Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Namık Kemal Altunbaş valilik makamına çıkarak, Vali Harun Sarıfakıoğulları’nu resim yarışması hakkında bilgilendirdiler. Yarışmada il birincisi seçilen Rüya Adıgüzel’i kutlayarak, altınla ödüllendiren Vali Sarıfakıoğulları, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, illerden gelen ve il bazında dereceye giren resimlerden oluşan kitabı da hediye ederek,  öğrenim hayatında başarı dileklerinde bulundu. Ardından İl Müdürü Yıldırım il birincisi Rüya Adıgüzel’e teşekkür belgesi takdim etti.
Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğünce; Kooperatifçilik konusunda bilgilendirmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak, sanatsal faaliyetleri desteklemek ve bu faaliyetlere katılımı artırmak,

Öğrencilerin sanatsal aktivitelerde etkin rol oynanmasına ve yeteneklerini sergilemesine olanak sağlamak, eğitim çağındaki çocuklarımızı kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla Türkiye genelinde resmi ve özel okullarda eğitim ve öğretim gören ortaokul 5., 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerini kapsayan ‘Kooperatifçilik’ konulu resim yarışması düzenlendi.

21-22 Kasım 2019 tarihinde Ticaret Bakanlığı seçici kurulu tarafından yapılan değerlendirme toplantısında; İl bazında Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Rüya Adıgüzel il birincisi seçildi.

İl Müdürü Ali Yıldırım başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Adem Gündoğdu ve Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Namık Kemal Altunbaş valilik makamına çıkarak, Vali Harun Sarıfakıoğulları’nu resim yarışması hakkında bilgilendirdiler. Yarışmada il birincisi seçilen Rüya Adıgüzel’i kutlayarak, altınla ödüllendiren Vali Sarıfakıoğulları, Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, illerden gelen ve il bazında dereceye giren resimlerden oluşan kitabı da hediye ederek,  öğrenim hayatında başarı dileklerinde bulundu.

Ardından İl Müdürü Yıldırım il birincisi Rüya Adıgüzel’e teşekkür belgesi takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.