‘YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’

SİYASET 26.03.2019 - 18:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3283+ kez okundu.
 

‘YAPTIKLARIMIZ, YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR’

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, Bulancak’ta birçok hizmetlere imza attıklarını söyledi.
AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında meydan mitingi gerçekleştirildi. 5 yıl boyunca Bulancak’ta yaptığı hizmetleri anlatarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, “Biraz önce ilk golümüzü attık. Hükümet kanadımız var bizim. Sayın Bakanımızı buraya getirdik. Bizim doğalgaz sorunumuz var, ne dedi bakanımız birinci ağızdan hayırlı olsun dedi. 5 yıl önce Belediye başkanlığına seçildik. Her köşeye, her mahalleye dokunduk. Yetmedi çocuklarımıza dokunduk, yetmedi öğrencilerimize dokunduk. 5 yıl içinde Bulancak’ta alt yapı sorunun tarihe gömdük. Altyapı sorununuz çözdük. Yağmur suyu sorununu çözdük. Ama biz sadece cadde güzelleştirmedik, binalarımızın dış cephelerini güzelleştirdik. Göreve geldiğimizde Bulancak’ta çöp sorunu vardı, kimden kaldı bu sorun CHP’den. Pazarsuyu havzasında vahşi çöp depolama sorunu bitti mi? Bitti. Temiz su ile ilgili sorun vardı. Benden önceki belediye başkanım ne yaptı, temelini attı biz tamamladık. Milletimizin yaşam alanlarını güzelleştirdik. Her mahalleye park yaptık, dedeler torunlarıyla buluşuyor artık. Araç sorunu ile ilgili yer altı otoparklarını yapmaya başladık, bir kısmı hizmete başladı bir kısmı da başlayacak” dedi. CHP Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ın yalan konuştuğunu iddia eden Yakar, “Resmen yalan konuşuyorlar. Yalanla iktidar olmak istiyorlar. Hayatta başarısı var mı merak ediyorum. Bulancak’ı kim yönetmeye talip oluyorsa bunu açıklasın. Bizim yapmış olduğumuz hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır” diye konuştu. Mitinge Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Cemal Öztürk, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, Bulancak’ta birçok hizmetlere imza attıklarını söyledi.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanında meydan mitingi gerçekleştirildi.

5 yıl boyunca Bulancak’ta yaptığı hizmetleri anlatarak AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, “Biraz önce ilk golümüzü attık. Hükümet kanadımız var bizim. Sayın Bakanımızı buraya getirdik. Bizim doğalgaz sorunumuz var, ne dedi bakanımız birinci ağızdan hayırlı olsun dedi. 5 yıl önce Belediye başkanlığına seçildik. Her köşeye, her mahalleye dokunduk. Yetmedi çocuklarımıza dokunduk, yetmedi öğrencilerimize dokunduk. 5 yıl içinde Bulancak’ta alt yapı sorunun tarihe gömdük. Altyapı sorununuz çözdük. Yağmur suyu sorununu çözdük. Ama biz sadece cadde güzelleştirmedik, binalarımızın dış cephelerini güzelleştirdik. Göreve geldiğimizde Bulancak’ta çöp sorunu vardı, kimden kaldı bu sorun CHP’den. Pazarsuyu havzasında vahşi çöp depolama sorunu bitti mi? Bitti. Temiz su ile ilgili sorun vardı. Benden önceki belediye başkanım ne yaptı, temelini attı biz tamamladık. Milletimizin yaşam alanlarını güzelleştirdik. Her mahalleye park yaptık, dedeler torunlarıyla buluşuyor artık. Araç sorunu ile ilgili yer altı otoparklarını yapmaya başladık, bir kısmı hizmete başladı bir kısmı da başlayacak” dedi.

CHP Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ın yalan konuştuğunu iddia eden Yakar, “Resmen yalan konuşuyorlar. Yalanla iktidar olmak istiyorlar. Hayatta başarısı var mı merak ediyorum. Bulancak’ı kim yönetmeye talip oluyorsa bunu açıklasın. Bizim yapmış olduğumuz hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır” diye konuştu.

Mitinge Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Ak Parti Giresun Milletvekilleri Av. Kadir Aydın ve Cemal Öztürk, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Belediye Meclis Üyesi Adayları, İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.