Yağmura karşı doyasıya Cumhuriyeti kutladılar

GÜNDEM 30.10.2019 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2183+ kez okundu.
 

Yağmura karşı doyasıya Cumhuriyeti kutladılar

Cumhuriyetimizin 96. yılı ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de büyük bir heyecan ve coşku ile kutlandı.
Giresun Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet yürüyüşü havai fişek gösterimi ve konser düzenlendi. Yeniyol Çotanak İlkokulu önünden başlayan büyük yürüyüş Atatürk Meydanı’nda son buldu. Yağan yağmura rağmen hem yürüyüşe hem de düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi. Yürüyüş korteji Atatürk Meydanı’na geldiğinde unutulmayacak bir havai fişek gösterisi yapıldı ve daha sonra Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu meydanı dolduran coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı. Başkan Şenlikoğlu konuşmasında Giresun bir kez daha Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıktı diyerek şunları söyledi; “Yağan yağmura rağmen sizlerin oluşturmuş olduğu kalabalık ile yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bir kez daha gördük ki bizi bir arada tutan değerlerimize sımsıkı sarılıyoruz. Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız bütün ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum. Değerli hemşehrilerim, Cumhuriyet Bayramımızın hepimiz için ayrı bir yeri, ayrı bir önemi var. Ülkemiz kritik bir zamanda Barış Pınarı harekâtıyla ülke dışındaki bütün terör örgütlerine ve destekçilerine dik duruşunu gösterdi. Şükürler olsun ki bu harekât bizlere millet olarak, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiş oldu. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Bizlere bu duyguyu yaşattıkları için ordumuza, milletimize, güvenlik kuvvetlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu şehir aslında vatan toprağının değerini ve önemini çok iyi bilen bir şehir. 42. ve 47. Gönüllü Alaylarla Kurtuluş Savaşının yaşandığı en kritik dönemde taşın altına yalnızca elini değil bütün vücudunu koyarak, ülkesi için her türlü desteği veren Giresun, her zaman ülkesinin, milletinin ve devletinin yanında olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Bizi biz yapan değerlerimize sımsıkı sarılıp, sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu sebeple bu ülkenin her karış toprağı için mücadele vermiş, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımıza, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum. Bu güzel gece için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Tekrar Cumhuriyetimizin 96.yılı kutlu olsun. Sağ olun, var olun.” Yürüyüşe katılan Vali Harun Sarıfakıoğulları ise yapmış olduğu konuşmasında “42. ve 47. alayların sevgili torunları hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diyerek coşkulu kalabalığı selamladı.   EFOR GRUBU SAHNE ALDI Belediye tarafından düzenlen Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen konserde Efor Grubu sahne aldı. Grup bir birinden güzel şarkıları seslendirirken yağan yağmura rağmen 2 saat boyunca alanı terk etmeyen vatandaşlarda onlara zaman zaman eşlik etti.
Cumhuriyetimizin 96. yılı ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de büyük bir heyecan ve coşku ile kutlandı.

Giresun Belediyesi tarafından Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet yürüyüşü havai fişek gösterimi ve konser düzenlendi.

Yeniyol Çotanak İlkokulu önünden başlayan büyük yürüyüş Atatürk Meydanı’nda son buldu. Yağan yağmura rağmen hem yürüyüşe hem de düzenlenen konsere vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi. Yürüyüş korteji Atatürk Meydanı’na geldiğinde unutulmayacak bir havai fişek gösterisi yapıldı ve daha sonra Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu meydanı dolduran coşkulu kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.

Başkan Şenlikoğlu konuşmasında Giresun bir kez daha Cumhuriyete ve değerlerine sahip çıktı diyerek şunları söyledi; “Yağan yağmura rağmen sizlerin oluşturmuş olduğu kalabalık ile yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Bir kez daha gördük ki bizi bir arada tutan değerlerimize sımsıkı sarılıyoruz. Bugün Cumhuriyetimizin kuruluşunun 96. yılını kutluyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız bütün ülkemize ve şehrimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Değerli hemşehrilerim, Cumhuriyet Bayramımızın hepimiz için ayrı bir yeri, ayrı bir önemi var. Ülkemiz kritik bir zamanda Barış Pınarı harekâtıyla ülke dışındaki bütün terör örgütlerine ve destekçilerine dik duruşunu gösterdi. Şükürler olsun ki bu harekât bizlere millet olarak, birlik ve beraberliğimizi bir kez daha göstermiş oldu. Bundan dolayı hepimiz çok mutluyuz. Bizlere bu duyguyu yaşattıkları için ordumuza, milletimize, güvenlik kuvvetlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu şehir aslında vatan toprağının değerini ve önemini çok iyi bilen bir şehir. 42. ve 47. Gönüllü Alaylarla Kurtuluş Savaşının yaşandığı en kritik dönemde taşın altına yalnızca elini değil bütün vücudunu koyarak, ülkesi için her türlü desteği veren Giresun, her zaman ülkesinin, milletinin ve devletinin yanında olmuştur. Bundan sonrada olmaya devam edecektir. Bizi biz yapan değerlerimize sımsıkı sarılıp, sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu sebeple bu ülkenin her karış toprağı için mücadele vermiş, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımıza, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de sağlık sıhhat diliyorum. Bu güzel gece için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Tekrar Cumhuriyetimizin 96.yılı kutlu olsun. Sağ olun, var olun.”

Yürüyüşe katılan Vali Harun Sarıfakıoğulları ise yapmış olduğu konuşmasında “42. ve 47. alayların sevgili torunları hepinizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” diyerek coşkulu kalabalığı selamladı.

 

EFOR GRUBU SAHNE ALDI

Belediye tarafından düzenlen Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında konser düzenlendi.

Atatürk Meydanı’nda düzenlenen konserde Efor Grubu sahne aldı. Grup bir birinden güzel şarkıları seslendirirken yağan yağmura rağmen 2 saat boyunca alanı terk etmeyen vatandaşlarda onlara zaman zaman eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.