YILDIZ HABER 14 YAŞINDA

GÜNDEM 26.06.2019 - 17:19, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3389+ kez okundu.
 

YILDIZ HABER 14 YAŞINDA

Bulancak başta olmak üzere Giresun ve Piraziz ilçelerinde günlük olarak yayın hayatına devam eden Yıldız Haber Gazetesi 14. yayın yılına girdi.
27 Haziran 2006'da Bulancak'ta Yıldız Ofset Matbaacılık sahibi Ali Yıldız tarafından kurulan ve günlük olarak yayın hayatını sürdüren Yıldız Haber Gazetesi 13. yayın yılını geride bırakarak 14. yayın yılına merhaba dedi. İmtiyaz Sahipliğini Ali Yıldız, Genel Koordinatörlüğünü İsmail Yıldız, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Sinan Yıldız, Haber Editörlüğünü Hasan Selçuk Karabaş’ın yaptığı Yıldız Haber Gazetesi Bulancak’ta 14 yıldır kesintisiz olarak kamuoyu ile buluşuyor. Bulancak ve Giresun’un güçlü sesi olarak bundan tam 13 yıl önce resmi yayın hayatına başlayan genç ve dinamik gazetemiz Yıldız Haber, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla okuyucularından aldığı destek ve güçle 14 yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor. 13 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Bulancak, Giresun, Piraziz ve bölgemizin sorunlarını ortaya koyan ve bu sorunlara çözüm bulunması noktasında ısrarlı yayınlarını sürdüren Yıldız Haber Gazetesi, kanayan yaraları, aksayan işleri, başarılı çalışmaları, üzüntüleri ve sevinçleri en hızlı ve güvenilir şekilde hem yazılı hem de görsel olarak dünyanın her tarafında yaşayan hemşehrilerine ulaştırmayı bir görev edindi. Yıldız Haber, başarılı yayınlarıyla çevre halkının olduğu gibi şehir dışında ve Avrupa’da bulunan Giresunlu hemşehrilerimizden desteğini alarak bölgemize yararlı olan uygulamaların ve hizmetlerin yanında ama zararlı olan her uygulamanın da karşında olarak yapılan yanlışlıkların düzeltilmesinde üstüne düşen görevi yerine getirmenin onur ve gururunu yaşıyor. Yıldız Haber, geçen 13 yıllık süreçte oluşturduğu ciddi kadrosuyla taviz vermeden kimseye boyun eğmeden, bilinçli hareket ederek masa başı haber yerine gece-gündüz demeden, oturmadan, yorulmadan, araştırarak, inceleyerek, kimseye çamur atmadan sadece gerçekleri ortaya koyarak olayları ve yapılan çalışmaları halka yansıttı. Bu çalışmasıyla her zaman Bulancak ve bölgenin güçlü sesi olma özelliğini koruyan Yıldız Haber Bulancak, Giresun ve Piraziz geneline aynı anda ulaştığı gibi, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışına www.yildizhaber.com.tr aracılığıyla kök salarak gerek diğer illerde gerekse yurt dışında bulunan hemşehrilerine bölgemizde yaşanan gelişmelerden ve olaylardan haberdar etmeyi başardı. Çevre halkı adına yapılan ve yapılmayan hizmetlerin takipçisi olma görevini yerine getirme gayreti ve azmi içerisinde 13 yılı geride bırakan gazetemiz, prensiplerinden taviz vermeden sürdürdüğü tarafsız, ilkeli ve seviyeli yayın hayatını bundan sonra ki yıllarda da sürdürme kararlılığı ve azmi içerisinde olacak. Yıldız Haber bölge halkının sorunlarını çözmek için onurlu mücadelesini siz değerli okurları sayesinde her zaman sürdürmeye devam edecek. Teşekkürler Bulancak, Teşekkürler Giresun, Teşekkürler Piraziz…
Bulancak başta olmak üzere Giresun ve Piraziz ilçelerinde günlük olarak yayın hayatına devam eden Yıldız Haber Gazetesi 14. yayın yılına girdi.

27 Haziran 2006'da Bulancak'ta Yıldız Ofset Matbaacılık sahibi Ali Yıldız tarafından kurulan ve günlük olarak yayın hayatını sürdüren Yıldız Haber Gazetesi 13. yayın yılını geride bırakarak 14. yayın yılına merhaba dedi.

İmtiyaz Sahipliğini Ali Yıldız, Genel Koordinatörlüğünü İsmail Yıldız, Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğünü Sinan Yıldız, Haber Editörlüğünü Hasan Selçuk Karabaş’ın yaptığı Yıldız Haber Gazetesi Bulancak’ta 14 yıldır kesintisiz olarak kamuoyu ile buluşuyor.

Bulancak ve Giresun’un güçlü sesi olarak bundan tam 13 yıl önce resmi yayın hayatına başlayan genç ve dinamik gazetemiz Yıldız Haber, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla okuyucularından aldığı destek ve güçle 14 yaşına girmenin mutluluğunu yaşıyor.

13 yıllık yayın hayatı boyunca doğru ve tarafsız bir şekilde Bulancak, Giresun, Piraziz ve bölgemizin sorunlarını ortaya koyan ve bu sorunlara çözüm bulunması noktasında ısrarlı yayınlarını sürdüren Yıldız Haber Gazetesi, kanayan yaraları, aksayan işleri, başarılı çalışmaları, üzüntüleri ve sevinçleri en hızlı ve güvenilir şekilde hem yazılı hem de görsel olarak dünyanın her tarafında yaşayan hemşehrilerine ulaştırmayı bir görev edindi.

Yıldız Haber, başarılı yayınlarıyla çevre halkının olduğu gibi şehir dışında ve Avrupa’da bulunan Giresunlu hemşehrilerimizden desteğini alarak bölgemize yararlı olan uygulamaların ve hizmetlerin yanında ama zararlı olan her uygulamanın da karşında olarak yapılan yanlışlıkların düzeltilmesinde üstüne düşen görevi yerine getirmenin onur ve gururunu yaşıyor.

Yıldız Haber, geçen 13 yıllık süreçte oluşturduğu ciddi kadrosuyla taviz vermeden kimseye boyun eğmeden, bilinçli hareket ederek masa başı haber yerine gece-gündüz demeden, oturmadan, yorulmadan, araştırarak, inceleyerek, kimseye çamur atmadan sadece gerçekleri ortaya koyarak olayları ve yapılan çalışmaları halka yansıttı.

Bu çalışmasıyla her zaman Bulancak ve bölgenin güçlü sesi olma özelliğini koruyan Yıldız Haber Bulancak, Giresun ve Piraziz geneline aynı anda ulaştığı gibi, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışına www.yildizhaber.com.tr aracılığıyla kök salarak gerek diğer illerde gerekse yurt dışında bulunan hemşehrilerine bölgemizde yaşanan gelişmelerden ve olaylardan haberdar etmeyi başardı.

Çevre halkı adına yapılan ve yapılmayan hizmetlerin takipçisi olma görevini yerine getirme gayreti ve azmi içerisinde 13 yılı geride bırakan gazetemiz, prensiplerinden taviz vermeden sürdürdüğü tarafsız, ilkeli ve seviyeli yayın hayatını bundan sonra ki yıllarda da sürdürme kararlılığı ve azmi içerisinde olacak. Yıldız Haber bölge halkının sorunlarını çözmek için onurlu mücadelesini siz değerli okurları sayesinde her zaman sürdürmeye devam edecek.

Teşekkürler Bulancak,

Teşekkürler Giresun,

Teşekkürler Piraziz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.