‘VATAN SİZE MİNNETTAR’

GÜNDEM 22.06.2020 - 14:27, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2948+ kez okundu.
 

‘VATAN SİZE MİNNETTAR’

Giresun Valisi Enver Ünlü, Güneydoğu Gazisi Polis Memuru Yavuz Gündoğdu’ya babalar gününde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
Doğankent ilçesini ziyaret eden Vali Ünlü, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Koruköy Mahallesi'nde, 17 Şubat 2017 tarihinde BTÖ mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanarak gazi olan Özel Harekât Polisi Yavuz Gündoğdu’ya ‘Babalar Günü’ sürprizi yaptı. Gazi Gündoğdu’nun babalar gününü kutlayan Vali Ünlü, “Bayrağımız ve mukaddesatımız için canını ortaya koyan tüm yiğitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatan size minnettar” dedi. Vali Ünlü ’nün böyle anlamlı bir günde kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Gazi Gündoğdu’da Vali Ünlü’nün babalar gününü kutladı. Vali Ünlü’nün Gazi Yavuz Gündoğdu’yu ziyareti sırasında Doğankent Kaymakamı Tuncay Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Oğuzhan Özturan ve İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Kenan Altun da hazır bulundu. ‘Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetlerisiniz’ Gazi ziyaretinin ardından yine Babalar Günü kapsamında, 1997 yılında Tunceli ilinin Ovacık ilçesinde BTÖ mensuplarınca şehit edilen Piyade Er Ersin Cebeci'nin Merkez Sarvan köyünde yaşayan ailesini de ziyaret etti.  Şehit Piyade Er Ersin Cebeci'nin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Ünlü, şehit babası Necdet Cebeci'nin babalar gününü kutladı. Şehit Piyade Er Cebeci'nin mezarı başında dua ederek, şehitlerin aziz emanetleri olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden ve şehit babasına Türk Bayrağı hediye eden Vali Ünlü, “Evladınız, bizimde evladımızdır. Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babalarımız başta olmak üzere, tüm babaların ’Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu. Ziyarette; Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun da hazır bulundu.
Giresun Valisi Enver Ünlü, Güneydoğu Gazisi Polis Memuru Yavuz Gündoğdu’ya babalar gününde sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Doğankent ilçesini ziyaret eden Vali Ünlü, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Koruköy Mahallesi'nde, 17 Şubat 2017 tarihinde BTÖ mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada yaralanarak gazi olan Özel Harekât Polisi Yavuz Gündoğdu’ya ‘Babalar Günü’ sürprizi yaptı.

Gazi Gündoğdu’nun babalar gününü kutlayan Vali Ünlü, “Bayrağımız ve mukaddesatımız için canını ortaya koyan tüm yiğitlerimize şükranlarımı sunuyorum. Vatan size minnettar” dedi.

Vali Ünlü ’nün böyle anlamlı bir günde kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten son derece memnun kaldığını ifade eden Gazi Gündoğdu’da Vali Ünlü’nün babalar gününü kutladı.

Vali Ünlü’nün Gazi Yavuz Gündoğdu’yu ziyareti sırasında Doğankent Kaymakamı Tuncay Karataş, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Oğuzhan Özturan ve İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Yardımcısı Kenan Altun da hazır bulundu.

‘Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetlerisiniz’

Gazi ziyaretinin ardından yine Babalar Günü kapsamında, 1997 yılında Tunceli ilinin Ovacık ilçesinde BTÖ mensuplarınca şehit edilen Piyade Er Ersin Cebeci'nin Merkez Sarvan köyünde yaşayan ailesini de ziyaret etti. 

Şehit Piyade Er Ersin Cebeci'nin ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Ünlü, şehit babası Necdet Cebeci'nin babalar gününü kutladı. Şehit Piyade Er Cebeci'nin mezarı başında dua ederek, şehitlerin aziz emanetleri olan ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını ifade eden ve şehit babasına Türk Bayrağı hediye eden Vali Ünlü, “Evladınız, bizimde evladımızdır. Sizler bizlere Şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını, aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babalarımız başta olmak üzere, tüm babaların ’Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum” diye konuştu.

Ziyarette; Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Tosun da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.