Van’da ki çocukları beraber ısıttılar

GÜNDEM 02.01.2020 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2853+ kez okundu.
 

Van’da ki çocukları beraber ısıttılar

Bulancak’ta eğitim faaliyetlerin sürdüren Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakım Evi, hazırladıkları kıyafetleri Van’da yaşayan çocuklara gönderdiler.
Kreş Müdürü Nuriye Peker, Elma Şekeri instagram hesabından kendilerine ulaşan bir annenin çocuklarının üşüdüğünü ve yardım istediğini belirterek, yaptıkları araştırma sonrası ailenin gerçekten yardıma muhtaç olduklarını tespit ettiklerini söyledi. Peker, gazetemize yaptığı açıklamada, “Van’da çocuklar üşüyormuş beraber ısıtalım mı? dedik ve okul kapsamında velilerimizle 22 kolilik bir yardım paketi hazırlayarak, bu paketleri 20 ailede yaşayan Vanlı çocuklarımıza gönderdik. Çocuklarımız yeni yılı umutla, mutlulukla ve yüzleri gülerek karşıladılar. Bu mutluluğun yaşanmasında bize destek olan velilerime ve Yurtiçi Kargo çalışanlarına teşekkür ederim” dedi. Müdür Peker aynı zamanda 5 kolide gıda yardımında bulunduklarını sözlerine ekledi.
Bulancak’ta eğitim faaliyetlerin sürdüren Elma Şekeri Kreş ve Gündüz Bakım Evi, hazırladıkları kıyafetleri Van’da yaşayan çocuklara gönderdiler.

Kreş Müdürü Nuriye Peker, Elma Şekeri instagram hesabından kendilerine ulaşan bir annenin çocuklarının üşüdüğünü ve yardım istediğini belirterek, yaptıkları araştırma sonrası ailenin gerçekten yardıma muhtaç olduklarını tespit ettiklerini söyledi.

Peker, gazetemize yaptığı açıklamada, “Van’da çocuklar üşüyormuş beraber ısıtalım mı? dedik ve okul kapsamında velilerimizle 22 kolilik bir yardım paketi hazırlayarak, bu paketleri 20 ailede yaşayan Vanlı çocuklarımıza gönderdik. Çocuklarımız yeni yılı umutla, mutlulukla ve yüzleri gülerek karşıladılar. Bu mutluluğun yaşanmasında bize destek olan velilerime ve Yurtiçi Kargo çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Müdür Peker aynı zamanda 5 kolide gıda yardımında bulunduklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.