Vali Karahan'dan kışa sıkı takip!

GÜNDEM 08.12.2016 - 17:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2541+ kez okundu.
 

Vali Karahan'dan kışa sıkı takip!

Kış mevsiminin başlaması nedeniyle, ilimiz genelinde alınacak tedbirlerle ilgili Vali Hasan Karahan başkanlığında bir toplantı yapıldı.
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantı açılışında kısa bir konuşma yapan Vali Karahan, ilimizin kış mevsimine hazırlıklı olarak girmesi için her kurumun üzerine düşen görevi titizlikle yapmasını istedi.Kış ayında görülen kar yağışından dolayı ulaşım ve eğitimde zaman zaman aksaklıklar meydana geldiğini belirten Vali Karahan, bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirlerin, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için oldukça önemli olduğunu kaydetti. Konuşmanın ardından kış mevsiminde günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için,  ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlendi. Toplantıda 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat ve 159 KGM Yol danışma telefon hatlarını arayan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme, yardım ve kolaylık sağlanması, Yoğun kar yağışı, buzlanma, çığ ve heyelan nedeniyle, yolun trafiğe kapandığı durumlarda; il ve ilçe merkezleri ile dinlenme tesislerinde bulunan taşıtların karayoluna çıkışlarına müsaade edilmeyerek, karayolu trafiğe açılıncaya kadar, araçların uygun yerlerde bekletilmesi ve vatandaşların sağlığını ilgilendiren bir çok konu için karar alındı.  
Kış mevsiminin başlaması nedeniyle, ilimiz genelinde alınacak tedbirlerle ilgili Vali Hasan Karahan başkanlığında bir toplantı yapıldı.
Valilik toplantı salonunda yapılan toplantı açılışında kısa bir konuşma yapan Vali Karahan, ilimizin kış mevsimine hazırlıklı olarak girmesi için her kurumun üzerine düşen görevi titizlikle yapmasını istedi.
Kış ayında görülen kar yağışından dolayı ulaşım ve eğitimde zaman zaman aksaklıklar meydana geldiğini belirten Vali Karahan, bu aksaklıkların önüne geçmek için alınacak tedbirlerin, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın can güvenliğinin sağlanması ve eğitim hizmetlerinin aksamadan devam etmesi için oldukça önemli olduğunu kaydetti. 
Konuşmanın ardından kış mevsiminde günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyecek hava koşullarında, şehirlerarası, şehir içi ve köy yollarının trafiğe açık bulundurulması ve güvenli trafik akışının sağlanması için,  ilgili kurumların alacağı tedbir, görev ve sorumluluklar belirlendi. 
Toplantıda 155 Polis İmdat, 156 Jandarma İmdat ve 159 KGM Yol danışma telefon hatlarını arayan vatandaşlarımıza gerekli bilgilendirme, yardım ve kolaylık sağlanması, Yoğun kar yağışı, buzlanma, çığ ve heyelan nedeniyle, yolun trafiğe kapandığı durumlarda; il ve ilçe merkezleri ile dinlenme tesislerinde bulunan taşıtların karayoluna çıkışlarına müsaade edilmeyerek, karayolu trafiğe açılıncaya kadar, araçların uygun yerlerde bekletilmesi ve vatandaşların sağlığını ilgilendiren bir çok konu için karar alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.