VALİ ÜNLÜ GÖREVE BAŞLADI

GÜNDEM 18.06.2020 - 17:13, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2495+ kez okundu.
 

VALİ ÜNLÜ GÖREVE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Iğdır Valisi iken Giresun Valiliği görevine atanan Vali Enver Ünlü, Giresun’da ki görevine başlamak üzere Iğdır’a veda etti.
Resmi Gazete’nin 9 Haziran 2020 tarih ve 31151 sayılı nüshasında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı’nın 2020/274 sayılı Atama Kararı ekindeki liste ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 6 ncı maddeleri gereğince Giresun Valisi olarak atanan Vali Ünlü, 18 Haziran Perşembe günü Iğdır Valiliği önünde düzenlenen törenle; kurum amirleri ve çalışanları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş tarafından Giresun’a uğurlandı. Vali Ünlü, şahsi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım da ‘Aziz Iğdırlılara arz-ı veda...’ diyerek ayrıldığı Iğdır’dan Perşembe akşamı akşam saatlerinde Giresun’a gelerek göreve başladı. 
Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Iğdır Valisi iken Giresun Valiliği görevine atanan Vali Enver Ünlü, Giresun’da ki görevine başlamak üzere Iğdır’a veda etti.

Resmi Gazete’nin 9 Haziran 2020 tarih ve 31151 sayılı nüshasında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı’nın 2020/274 sayılı Atama Kararı ekindeki liste ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2,3 ve 6 ncı maddeleri gereğince Giresun Valisi olarak atanan Vali Ünlü, 18 Haziran Perşembe günü Iğdır Valiliği önünde düzenlenen törenle; kurum amirleri ve çalışanları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş tarafından Giresun’a uğurlandı.

Vali Ünlü, şahsi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım da ‘Aziz Iğdırlılara arz-ı veda...’ diyerek ayrıldığı Iğdır’dan Perşembe akşamı akşam saatlerinde Giresun’a gelerek göreve başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.