VALİ ÜNLÜ, DERNEK BAŞKANLARINI KABUL ETTİ

GÜNDEM 28.06.2020 - 20:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3645+ kez okundu.
 

VALİ ÜNLÜ, DERNEK BAŞKANLARINI KABUL ETTİ

Giresun Valisi Enver Ünlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi ile Bulancak Muharip Gaziler Derneğini makamında kabul etti. Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi Başkanı Hayrettin Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ve Bulancak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Beyaz ve beraberindekiler ile makamda bir süre sohbet eden Vali Ünlü, derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alarak, dilek ve talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Her iki dernek başkanı ve beraberindeki heyet, Vali Ünlü'ye yeni görevinde başarı temennisi ile birlikte hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sunarken Vali Ünlü'de konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Giresun Valisi Enver Ünlü, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi ile Bulancak Muharip Gaziler Derneğini makamında kabul etti.

Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Giresun Şubesi Başkanı Hayrettin Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ve Bulancak Muharip Gaziler Derneği Başkanı Dursun Beyaz ve beraberindekiler ile makamda bir süre sohbet eden Vali Ünlü, derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alarak, dilek ve talepleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Her iki dernek başkanı ve beraberindeki heyet, Vali Ünlü'ye yeni görevinde başarı temennisi ile birlikte hayırlı ve uğurlu olması dileklerini sunarken Vali Ünlü'de konuklarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.