Vali TCG TÜRKELİ Gemisinde

GÜNDEM 03.07.2019 - 18:01, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3054+ kez okundu.
 

Vali TCG TÜRKELİ Gemisinde

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 3 Temmuz Çarşamba günü TCG TÜRKELİ (P-1210) gemisini Limanda ziyaret etti.
TCG TÜRKELİ (P-1210) komutanı Dz.Kd.Yzb. Hüseyin Can Dalay ve askeri personel tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları ve beraberindekiler öğle yemeğini gemide yediler. Yemek sonrası gemiyi gezen Vali Sarıfakıoğulları, Komutan Dalay’dan bilgi aldı. Dz.Kd.Yzb. Dalay;  57 metre boyunda, 9 metre eninde ve 26 deniz mili hıza sahip TCG TÜRKELİ (P-1210) gemisinin son derece modern silahlarla donatılan Tuzla sınıfı karakol gemileri arasında yer aldığını söyledi. Deniz Kuvvetlerine bağlı TCG TÜRKELİ (P-1210) gemisini ilimizde görmekten duyduğu mutluluğu belirten Vali Sarıfakıoğulları,  Komutan Dalay ve personeline başarılı görevler diledi. Ziyarete, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Jandarma Komutanı  J.Alb.Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Sahil Güvenlik 73. Bot Komutanı Yüzbaşı  Fırat Aslan da katıldı.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 3 Temmuz Çarşamba günü TCG TÜRKELİ (P-1210) gemisini Limanda ziyaret etti.

TCG TÜRKELİ (P-1210) komutanı Dz.Kd.Yzb. Hüseyin Can Dalay ve askeri personel tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları ve beraberindekiler öğle yemeğini gemide yediler.

Yemek sonrası gemiyi gezen Vali Sarıfakıoğulları, Komutan Dalay’dan bilgi aldı.

Dz.Kd.Yzb. Dalay;  57 metre boyunda, 9 metre eninde ve 26 deniz mili hıza sahip TCG TÜRKELİ (P-1210) gemisinin son derece modern silahlarla donatılan Tuzla sınıfı karakol gemileri arasında yer aldığını söyledi.

Deniz Kuvvetlerine bağlı TCG TÜRKELİ (P-1210) gemisini ilimizde görmekten duyduğu mutluluğu belirten Vali Sarıfakıoğulları,  Komutan Dalay ve personeline başarılı görevler diledi.

Ziyarete, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, İl Jandarma Komutanı  J.Alb.Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Sahil Güvenlik 73. Bot Komutanı Yüzbaşı  Fırat Aslan da katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.