Vali Sarıfakıoğulları'nın GİVHO ziyareti

GÜNDEM 21.12.2018 - 17:49, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2234+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları'nın GİVHO ziyareti

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Giresun Veteriner Hekimler Odası'nı (GİVHO) ziyaret etti.
Gelişinde, Oda Başkanı Hüseyin Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, Özkaya'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Özkaya, Ekim ayında yapılan 13. Olağan Genel Kurulu sonrası tekrardan Veteriner Hekimler Odası Başkanı seçildiğini kaydederek, Giresun'un tarım ile hayvancılığının gelişmesi ve ekonomiye katkısının artması için mesleki görev alanlarına giren konularda diğer kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.  Vali Sarıfakıoğulları, Başkan Özkaya ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Giresun Veteriner Hekimler Odası'nı (GİVHO) ziyaret etti.

Gelişinde, Oda Başkanı Hüseyin Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, Özkaya'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özkaya, Ekim ayında yapılan 13. Olağan Genel Kurulu sonrası tekrardan Veteriner Hekimler Odası Başkanı seçildiğini kaydederek, Giresun'un tarım ile hayvancılığının gelişmesi ve ekonomiye katkısının artması için mesleki görev alanlarına giren konularda diğer kurumlarla işbirliği içinde çalıştıklarını söyledi.

 Vali Sarıfakıoğulları, Başkan Özkaya ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.