Vali Sarıfakıoğulları’ndan kutlama mesajı

GÜNDEM 09.04.2019 - 17:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2131+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları’ndan kutlama mesajı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174’üncü Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Vali Sarıfakıoğulları, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘Vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması noktasında, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra kamu düzenini sağlayarak huzurun ve barış ortamının teminatı olan, gece gündüz demeden özveriyle çalışmalarını sürdüren Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum. Giresun’un huzur şehri olması için mesai mefhumu gözetmeksizin üstün bir gayretle ifa edilen görevler ve yine polis-vatandaş işbirliği sağlanarak yürütülen çalışmalar, polis teşkilatımız için halkımız nezdinde saygın bir yer oluşturmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle; Huzur ve güven ortamının tesisi adına Ülkemizin her köşesinde ve İlimizde şehit olan tüm teşkilat mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygı ve minnetle yad ediyor, halen görevleri başında olan polis teşkilatı mensuplarımıza da aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum”
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 174’üncü Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vali Sarıfakıoğulları, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: ‘Vatandaşlarımızın temel hak ve hürriyetlerinin korunması noktasında, halkımızın can ve mal güvenliğinin sağlanmasının yanı sıra kamu düzenini sağlayarak huzurun ve barış ortamının teminatı olan, gece gündüz demeden özveriyle çalışmalarını sürdüren Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum.

Giresun’un huzur şehri olması için mesai mefhumu gözetmeksizin üstün bir gayretle ifa edilen görevler ve yine polis-vatandaş işbirliği sağlanarak yürütülen çalışmalar, polis teşkilatımız için halkımız nezdinde saygın bir yer oluşturmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Huzur ve güven ortamının tesisi adına Ülkemizin her köşesinde ve İlimizde şehit olan tüm teşkilat mensuplarımıza Yüce Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi saygı ve minnetle yad ediyor, halen görevleri başında olan polis teşkilatı mensuplarımıza da aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, başarılı bir hayat temenni ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.