Vali Sarıfakıoğulları’ndan 2.OSB’ye ziyaret

GÜNDEM 26.06.2019 - 17:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4228+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları’ndan 2.OSB’ye ziyaret

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak ilçemizde bulunan 2.Organize Sanayi Bölgesi (2.OSB) içerisinde bulunan UNİTEKS firmasında incelemelerde bulundu.
2.OSB’de faaliyete gösteren UNİTEKS Tekstil Firması’nı ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, tekstil fabrikasının üretim ve pazarlama bölümleri ile ar-ge birimlerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında Fabrika Genel Müdürü Ayhan Hamza ve İnsan Kaynakları Müdürü Halil İbrahim Küre’den bilgi aldı. UNİTEKS firmasıyla ilgili bilgi sunan Genel Müdür Hamza, yılda 40 milyon adet civarında ürün üreterek,  150 milyon dolar ihracat yaptıklarını, Türkiye genelinde 10 Bin kişiye istihdam sağladıklarını, Avrupa’nın ünlü markalarından ZARA, C&A,H&M, Bersha firmalarına ürün ürettiklerini, ürettikleri ürünlerin direk Avrupa’ya gönderildiğini ve bu firmaların Türkiye’deki stratejik ortakları olduklarını söyledi. Firmanın İnsan Kaynakları Müdürü Küre’de bölgede istihdamı artırmak için ilk etapta 250 kişilik bir kapasite ile faaliyete geçme planlaması yaptıklarını ve bugün itibariyle 360 kişiyi istihdam ettiklerini belirtti. Ülkemizin dışa açılan en önemli tekstil firmalarından biri olan UNİTEKS Tekstil firmasında yaptığı incelemelerden memnun kalan Vali Sarıfakıoğulları, yeni yeni firmaların ilimizde konuşlandırılması için gerekli desteğin verildiğini ve verilmeye de devam edileceğini ifade ederek, ilimizin ve bölgemizin ekonomisine, istihdamına katkı sağlayan bu tür tesislerin ilimizde faaliyete geçmesinin son derece memnuniyet verici olduğunu ve ilimizde tekstil sanayisinin gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Vali Sarıfakıoğulları’nın Bulancak 2.OSB’de gerçekleştirdiği incelemeler sırasında OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’da hazır bulundu.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak ilçemizde bulunan 2.Organize Sanayi Bölgesi (2.OSB) içerisinde bulunan UNİTEKS firmasında incelemelerde bulundu.

2.OSB’de faaliyete gösteren UNİTEKS Tekstil Firması’nı ziyaret eden Vali Sarıfakıoğulları, tekstil fabrikasının üretim ve pazarlama bölümleri ile ar-ge birimlerinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında Fabrika Genel Müdürü Ayhan Hamza ve İnsan Kaynakları Müdürü Halil İbrahim Küre’den bilgi aldı.

UNİTEKS firmasıyla ilgili bilgi sunan Genel Müdür Hamza, yılda 40 milyon adet civarında ürün üreterek,  150 milyon dolar ihracat yaptıklarını, Türkiye genelinde 10 Bin kişiye istihdam sağladıklarını, Avrupa’nın ünlü markalarından ZARA, C&A,H&M, Bersha firmalarına ürün ürettiklerini, ürettikleri ürünlerin direk Avrupa’ya gönderildiğini ve bu firmaların Türkiye’deki stratejik ortakları olduklarını söyledi. Firmanın İnsan Kaynakları Müdürü Küre’de bölgede istihdamı artırmak için ilk etapta 250 kişilik bir kapasite ile faaliyete geçme planlaması yaptıklarını ve bugün itibariyle 360 kişiyi istihdam ettiklerini belirtti.

Ülkemizin dışa açılan en önemli tekstil firmalarından biri olan UNİTEKS Tekstil firmasında yaptığı incelemelerden memnun kalan Vali Sarıfakıoğulları, yeni yeni firmaların ilimizde konuşlandırılması için gerekli desteğin verildiğini ve verilmeye de devam edileceğini ifade ederek, ilimizin ve bölgemizin ekonomisine, istihdamına katkı sağlayan bu tür tesislerin ilimizde faaliyete geçmesinin son derece memnuniyet verici olduğunu ve ilimizde tekstil sanayisinin gelişmesine katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Vali Sarıfakıoğulları’nın Bulancak 2.OSB’de gerçekleştirdiği incelemeler sırasında OSB Müdürü Mete Bahadır Yılmaz’da hazır bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.