Vali Sarıfakıoğulları, Dr. Çelik'i ağırladı

GÜNDEM 28.05.2019 - 17:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2208+ kez okundu.
 

Vali Sarıfakıoğulları, Dr. Çelik'i ağırladı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Suriye'nin Azez kentinde yaralanan Dr. Oğuz Alp Çelik'i makamında kabul etti.
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin Azez kentinde görevli bulunan Çelik'in, Cibrin üssüne terör örgütleri tarafından 30 Nisan 2019'da yapılan havan saldırısında yaralandığı belirtildi. Havan saldırısı sonucu yaralanan dört askerin ilk müdahalesini yaparak Gaziantep'teki hastaneye kadar nakillerine yardımcı olan Çelik'in tedavisinin Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, Vali Sarıfakıoğulları'nın, makamında Çelik ile bir süre sohbet ettiği kaydedildi. Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Vali Sarıfakıoğulları, Çelik'in kendi acısını unutarak aynı saldırıda yaralanan askerlere fedakarca tıbbi müdahalede bulunarak onların sevk ve nakillerine yardımcı olmasının bir kahramanlık örneği olduğunu ifade etti.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Suriye'nin Azez kentinde yaralanan Dr. Oğuz Alp Çelik'i makamında kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin Azez kentinde görevli bulunan Çelik'in, Cibrin üssüne terör örgütleri tarafından 30 Nisan 2019'da yapılan havan saldırısında yaralandığı belirtildi.

Havan saldırısı sonucu yaralanan dört askerin ilk müdahalesini yaparak Gaziantep'teki hastaneye kadar nakillerine yardımcı olan Çelik'in tedavisinin Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, Vali Sarıfakıoğulları'nın, makamında Çelik ile bir süre sohbet ettiği kaydedildi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Vali Sarıfakıoğulları, Çelik'in kendi acısını unutarak aynı saldırıda yaralanan askerlere fedakarca tıbbi müdahalede bulunarak onların sevk ve nakillerine yardımcı olmasının bir kahramanlık örneği olduğunu ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.