VALİ SARIFAKIOĞULLARI, TRAFİK UYGULAMASINDA YER ALDI

GÜNDEM 10.08.2019 - 10:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2532+ kez okundu.
 

VALİ SARIFAKIOĞULLARI, TRAFİK UYGULAMASINDA YER ALDI

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Erikliman Mahallesi ve Aksu Mahallesinde Bölge Trafik önündeki polis uygulama noktası ile Keşap ilçe otogarında ki uygulama noktasında denetimlerde bulundu.
İlk olarak Trafik uygulama noktalarına giden Vali Sarıfakıoğulları, görevli güvenlik güçlerinin Kurban Bayramlarını şimdiden kutlayarak, trafik akışı ve denetimler hakkında bilgi aldı. Uygulama noktalarında trafik kontrolü yaparak bayram tatili süresince yolculuk yapacak sürücülere uyarılarda bulunan Vali Sarıfakıoğulları, araçlardaki sürücülerle de bir süre sohbet etti. Sürücüler ve yolculara; emniyet kemeri takmaları, hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Sarıfakıoğulları, bayramlarını kutlayarak, kazasız belasız hayırlı yolculuklar diledi. Ardından Keşap Otogarına geçen Vali Sarıfakıoğulları, Karadeniz Sahil yolunu kullanan uzun yol sürücülerinin zinde kalıp güvenli seyahat etmelerini sağlamak, iki saatte bir mola vermelerini alışkanlık haline getirmek suretiyle farkındalık yaratmak, sürücülerin uykusuz, yorgun ve dalgın araç kullanımını önlemek amacıyla “Trafikte Mola Vererek Hayata Gülümseyin” projesi kapsamında Keşap Otogarında araçları durdurarak, trafik kurallarına uymaları ve mola vermeleri konusunda uyarılarda bulundu. Sürücülere ve yolcularla bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları kırmızı düdük ve bilgilendirici broşür dağıttı. Araç içindeki çocuklara da tavsiyelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, çocuklardan, aracı kullanan ailelerini trafik kurallarını ihlal ettiğinde düdük çalarak uyarmalarını istedi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Erikliman Mahallesi ve Aksu Mahallesinde Bölge Trafik önündeki polis uygulama noktası ile Keşap ilçe otogarında ki uygulama noktasında denetimlerde bulundu.

İlk olarak Trafik uygulama noktalarına giden Vali Sarıfakıoğulları, görevli güvenlik güçlerinin Kurban Bayramlarını şimdiden kutlayarak, trafik akışı ve denetimler hakkında bilgi aldı.

Uygulama noktalarında trafik kontrolü yaparak bayram tatili süresince yolculuk yapacak sürücülere uyarılarda bulunan Vali Sarıfakıoğulları, araçlardaki sürücülerle de bir süre sohbet etti. Sürücüler ve yolculara; emniyet kemeri takmaları, hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Sarıfakıoğulları, bayramlarını kutlayarak, kazasız belasız hayırlı yolculuklar diledi.

Ardından Keşap Otogarına geçen Vali Sarıfakıoğulları, Karadeniz Sahil yolunu kullanan uzun yol sürücülerinin zinde kalıp güvenli seyahat etmelerini sağlamak, iki saatte bir mola vermelerini alışkanlık haline getirmek suretiyle farkındalık yaratmak, sürücülerin uykusuz, yorgun ve dalgın araç kullanımını önlemek amacıyla “Trafikte Mola Vererek Hayata Gülümseyin” projesi kapsamında Keşap Otogarında araçları durdurarak, trafik kurallarına uymaları ve mola vermeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Sürücülere ve yolcularla bir süre sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları kırmızı düdük ve bilgilendirici broşür dağıttı. Araç içindeki çocuklara da tavsiyelerde bulunan Vali Sarıfakıoğulları, çocuklardan, aracı kullanan ailelerini trafik kurallarını ihlal ettiğinde düdük çalarak uyarmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.