VALİ SARIFAKIOĞULLARI’NDAN KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT UYARISI

YAŞAM 01.06.2020 - 14:38, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3610+ kez okundu.
 

VALİ SARIFAKIOĞULLARI’NDAN KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT UYARISI

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, ‘Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim’ dedi.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, vatandaşlardan, kontrollü sosyal hayat döneminde rehavete kapılmamalarını ve tedbiri elden bırakmamalarını istedi. Sarıfakıoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede yeni bir döneme girildiğini belirtti. Kontrollü sosyal hayat dönemin başladığına vurgu yapan Sarıfakıoğulları, şunları aktardı; “Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Tüm kurallara hassasiyetle uyarak, bu dönemi de inşallah hep birlikte aşacağız. Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkür ederim”
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, ‘Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim’ dedi.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, vatandaşlardan, kontrollü sosyal hayat döneminde rehavete kapılmamalarını ve tedbiri elden bırakmamalarını istedi. Sarıfakıoğulları, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadelede yeni bir döneme girildiğini belirtti.

Kontrollü sosyal hayat dönemin başladığına vurgu yapan Sarıfakıoğulları, şunları aktardı; “Lütfen rehavete kapılmayalım, tedbiri elden bırakmayalım. Maske takmaya, sosyal mesafeye ve el temizliğine dikkat edelim. Tüm kurallara hassasiyetle uyarak, bu dönemi de inşallah hep birlikte aşacağız. Sabrınız ve dikkatiniz için teşekkür ederim”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.