Vali, Sanayi esnafını ziyaret etti

GÜNDEM 17.09.2019 - 17:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3702+ kez okundu.
 

Vali, Sanayi esnafını ziyaret etti

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.
Büyük Sanayi Sitesi esnafını tek tek gezerek, onlarla kucaklaşan Vali Sarıfakıoğulları; içinde bulunduğumuz haftanın Ahilik Haftası olduğunu belirterek, tüm esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftasını kutladı. Büyük Sanayi Sitesi esnafıyla sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları, Türk ekonomisinin bel kemiği olan esnaf ve sanatkârlarımızın ahilik kültürüyle birlikte, ortaya koyduğu iş ahlakı, kaliteli üretim ve meslek erbabı yetiştirme modeliyle milletimize asırlarca yol göstericilik yaptığını söyleyerek, hayırlı bol kazançlar diledi.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde Büyük Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Büyük Sanayi Sitesi esnafını tek tek gezerek, onlarla kucaklaşan Vali Sarıfakıoğulları; içinde bulunduğumuz haftanın Ahilik Haftası olduğunu belirterek, tüm esnaf ve sanatkârların Ahilik Haftasını kutladı.

Büyük Sanayi Sitesi esnafıyla sohbet eden Vali Sarıfakıoğulları, Türk ekonomisinin bel kemiği olan esnaf ve sanatkârlarımızın ahilik kültürüyle birlikte, ortaya koyduğu iş ahlakı, kaliteli üretim ve meslek erbabı yetiştirme modeliyle milletimize asırlarca yol göstericilik yaptığını söyleyerek, hayırlı bol kazançlar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.