Vali muhtarlarla toplantı yaptı

GÜNDEM 22.02.2019 - 18:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2862+ kez okundu.
 

Vali muhtarlarla toplantı yaptı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ilimiz Merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Sarıfakıoğulları, “Hepinizin bildiği üzere muhtarlarımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde misafir ettik.
Bugüne kadar son bildirdiğimiz 104 isimle beraber toplam 369 muhtar Külliyede toplantılara katılmış olacak. Yine 15 muhtarımızda İspanya’da yurtdışı seyahatinde bulundu. Bu seyahatler yine parça parça olarak devam edecek. Bunun yan ısıra bizim ilimizden henüz olmadı ama yakın zamanda ilimizde de muhtarlarımızı umre ziyaretlerine göndereceğiz. Yani toplam 748 muhtarımızın 384 muhtarımız programlara katılmış olacak” dedi.   Önümüzdeki hafta Salı günü öğleden sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı biz Giresun’da misafir edeceğiz. Bu konuda bizlerde aynı misafirperverliği ziyadesiyle hepimiz göstereceğiz. Bunun yanı sıra 2019 KÖYDES çalışma programını da hazırlıyoruz. Bununla ilgili sizlerden gelen talepleri değerlendirdik. Önümüzdeki ay başında bu da netleşecek. Geçen yılkı rakam gibi bir rakam KÖYDES projeleri için ayrıldı. İlimizde de 2018 yılındaki ödenek doğrultusunda pay ayrılacağını tahmin ediyoruz.  Yaklaşık geçen sene 50.9 milyon TL ödenek gelmişti. Keza Özel İdare bütçesinden de kaynak aktarılacaktır. O rakamlarla beraber inşallah 2019’da köylerimize daha fazla ulaşacağız. Alt yapı anlamında daha fazla hizmet yapacağız” diye konuştu.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları ilimiz Merkez köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Sarıfakıoğulları, “Hepinizin bildiği üzere muhtarlarımızı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde misafir ettik.

Bugüne kadar son bildirdiğimiz 104 isimle beraber toplam 369 muhtar Külliyede toplantılara katılmış olacak. Yine 15 muhtarımızda İspanya’da yurtdışı seyahatinde bulundu. Bu seyahatler yine parça parça olarak devam edecek. Bunun yan ısıra bizim ilimizden henüz olmadı ama yakın zamanda ilimizde de muhtarlarımızı umre ziyaretlerine göndereceğiz. Yani toplam 748 muhtarımızın 384 muhtarımız programlara katılmış olacak” dedi.

 

Önümüzdeki hafta Salı günü öğleden sonra Sayın Cumhurbaşkanımızı biz Giresun’da misafir edeceğiz. Bu konuda bizlerde aynı misafirperverliği ziyadesiyle hepimiz göstereceğiz. Bunun yanı sıra 2019 KÖYDES çalışma programını da hazırlıyoruz. Bununla ilgili sizlerden gelen talepleri değerlendirdik.


Önümüzdeki ay başında bu da netleşecek. Geçen yılkı rakam gibi bir rakam KÖYDES projeleri için ayrıldı. İlimizde de 2018 yılındaki ödenek doğrultusunda pay ayrılacağını tahmin ediyoruz.  Yaklaşık geçen sene 50.9 milyon TL ödenek gelmişti. Keza Özel İdare bütçesinden de kaynak aktarılacaktır. O rakamlarla beraber inşallah 2019’da köylerimize daha fazla ulaşacağız. Alt yapı anlamında daha fazla hizmet yapacağız” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.