Vakit Giresun vakti

KÜLTÜR 27.09.2016 - 10:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2519+ kez okundu.
 

Vakit Giresun vakti

Geleneksel İstanbul Giresun günleri toplantısı Giresun Federasyonu genel merkezinde yapıldı.
20-21-22-23 Ekim'de Yeni Kapı'da yapılacak tanıtım günlerinin slayt ve broşür tanıtımı yapıldı. Moderatörlüğünü federasyon medya birimi başkanı Zafer Tahmaz yaparken Federasyon genel başkanı Mehmet Kuğu hem bilgi verdi, hemde sorulan sorulara cevap verdi. Başkan Kuğu, "Önümüzde ki ay yapacağımız Giresun günleri geçtiğimiz yıllarda yapılan tanıtım günlerini aratmamak gerekir. Bu vakte kadar gelen faaliyetimiz  Dernekler birliğimizle başlayıp federasyonumuzla devam  ediyor. Bilindiği gibi Halil Kütük başkanımızla beraber başlamıştık. Giresun federasyonu kurulunca Başkanlığa seçilen ve bu görevi iki dönem yapan Onursal başkanımız İstanbul milletvekilimiz Hasan Turan başkanımızla Giresun tanıtımını en üst seviyede yapmaya devam ettik. Sayın başkanımız vekil olunca Başkanlık içim arkadaşlarımız bizleri görevlendirdiler. Sevgili dostlar gerçekten arkadaşlarımızla beraber 20 gündür program üzerinde çalışıyoruz" dedi.Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Esenyurtlu Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada ise, "Bizler Esenyurtlu Giresunlular olarak federasyonumuzun yapmış olduğu tüm faaliyetlere katılım sağlamaya  çalışıyoruz. Ekim ayında yapılacak olan Giresun günlerine katılım sağlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. 
Geleneksel İstanbul Giresun günleri toplantısı Giresun Federasyonu genel merkezinde yapıldı.
20-21-22-23 Ekim'de Yeni Kapı'da yapılacak tanıtım günlerinin slayt ve broşür tanıtımı yapıldı. Moderatörlüğünü federasyon medya birimi başkanı Zafer Tahmaz yaparken Federasyon genel başkanı Mehmet Kuğu hem bilgi verdi, hemde sorulan sorulara cevap verdi. Başkan Kuğu, "Önümüzde ki ay yapacağımız Giresun günleri geçtiğimiz yıllarda yapılan tanıtım günlerini aratmamak gerekir. Bu vakte kadar gelen faaliyetimiz  Dernekler birliğimizle başlayıp federasyonumuzla devam  ediyor. Bilindiği gibi Halil Kütük başkanımızla beraber başlamıştık. Giresun federasyonu kurulunca Başkanlığa seçilen ve bu görevi iki dönem yapan Onursal başkanımız İstanbul milletvekilimiz Hasan Turan başkanımızla Giresun tanıtımını en üst seviyede yapmaya devam ettik. Sayın başkanımız vekil olunca Başkanlık içim arkadaşlarımız bizleri görevlendirdiler. Sevgili dostlar gerçekten arkadaşlarımızla beraber 20 gündür program üzerinde çalışıyoruz" dedi.
Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı ve Esenyurtlu Giresunlular Dernek Başkanı Abdurrahman Ada ise, "Bizler Esenyurtlu Giresunlular olarak federasyonumuzun yapmış olduğu tüm faaliyetlere katılım sağlamaya  çalışıyoruz. Ekim ayında yapılacak olan Giresun günlerine katılım sağlayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.