VAKALAR ARTINCA DENETİMLERDE ARTTI

GÜNDEM 10.09.2020 - 17:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3443+ kez okundu.
 

VAKALAR ARTINCA DENETİMLERDE ARTTI

Son günlerde koronavirüs tedbirlerinin uygulanmasında meydana gelen gevşemeler neticesinde ülke genelinde artan vaka sayısı sonrası İçişleri Bakanlığının kararı ile 81 ilde 10 Eylül Perşembe günü denetim yapıldı.
Özellikle kahvehane, cafe, restoran, lokanta ve çay ocakları başta olmak üzere soysal mesafe, maske, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı Bulancak’ta da denetlendi. Sabah saatlerinde başlayan denetimlerde Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ersin Ergut, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’da hazır bulundu. Yapılan denetimlerde vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Tuna, “Bu sıkıntılı süreçte hepimiz, yeni sosyal hayat kurallarına uyarak salgının bir an önce sona ermesinde çok dikkat etmelidir. Maskelerimizi takmalı, temizliği aksatmamalı ve mutlaka sosyal mesafenin önemini unutmadan hareket etmeliyiz” dedi.     
Son günlerde koronavirüs tedbirlerinin uygulanmasında meydana gelen gevşemeler neticesinde ülke genelinde artan vaka sayısı sonrası İçişleri Bakanlığının kararı ile 81 ilde 10 Eylül Perşembe günü denetim yapıldı.

Özellikle kahvehane, cafe, restoran, lokanta ve çay ocakları başta olmak üzere soysal mesafe, maske, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı Bulancak’ta da denetlendi.

Sabah saatlerinde başlayan denetimlerde Bulancak Kaymakamı Ali İkram Tuna, Bulancak Belediye Başkan yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ersin Ergut, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Akkaya, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’da hazır bulundu.

Yapılan denetimlerde vatandaşlar ile sohbet eden Kaymakam Tuna, “Bu sıkıntılı süreçte hepimiz, yeni sosyal hayat kurallarına uyarak salgının bir an önce sona ermesinde çok dikkat etmelidir. Maskelerimizi takmalı, temizliği aksatmamalı ve mutlaka sosyal mesafenin önemini unutmadan hareket etmeliyiz” dedi.     

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.