Üroloji kliniğinde laparoskopik cerrahiler başladı

SAĞLIK 23.03.2017 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3677+ kez okundu.
 

Üroloji kliniğinde laparoskopik cerrahiler başladı

Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniğinde laparoskopik cerrahiler geçtiğimiz hafta yapılan ameliyatlarla başladı.
Doç. Dr. Ural Oğuz, Yrd. Doç. Dr. Erhan Demirelli, Yrd. Doç. Dr. Ercan Öğreden ve Op. Dr. Cemil Bayraktar'dan oluşan üroloji ekibi, aynı günde biri böbrek tümörü  nedeniyle 2 nefrektomi ve 1 dev böbrek kist reksizyonu olmak üzere toplam 3 laparoskopik ameliyatı başarıyla tamamladılar. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Oğuz, laparoskopik cerrahi ile hastaların ameliyat sonrası daha kısa sürede ayağa kalktığını ve daha güzel kozmetik sonuçlar elde edildiğini belirtti. Türkiye’de yaygınlaşan bu yöntemin Giresun’da da  yapılmaya başlanmasının hastalarda da heyecan  ve ilgi uyandırdığını belirten Ural Oğuz, hastanenin eksiklerinin tamamlanmasıyla kısa sürede bölgede bir merkeze dönüşeceğini belirtti. Desteklerinden dolayı hastane yönetimine de teşekkür eden Doç. Dr. Ural Oğuz, istekli ve geniş bir kadroya sahip üroloji kliniğinde kısa sürede tüm ameliyatların yapılır hale geleceğini belirtti.   
Giresun Üniversitesi Prof. Dr. İlhan Özdemir Eğitim Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniğinde laparoskopik cerrahiler geçtiğimiz hafta yapılan ameliyatlarla başladı.
Doç. Dr. Ural Oğuz, Yrd. Doç. Dr. Erhan Demirelli, Yrd. Doç. Dr. Ercan Öğreden ve Op. Dr. Cemil Bayraktar'dan oluşan üroloji ekibi, aynı günde biri böbrek tümörü  nedeniyle 2 nefrektomi ve 1 dev böbrek kist reksizyonu olmak üzere toplam 3 laparoskopik ameliyatı başarıyla tamamladılar. 
Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Oğuz, laparoskopik cerrahi ile hastaların ameliyat sonrası daha kısa sürede ayağa kalktığını ve daha güzel kozmetik sonuçlar elde edildiğini belirtti. Türkiye’de yaygınlaşan bu yöntemin Giresun’da da  yapılmaya başlanmasının hastalarda da heyecan  ve ilgi uyandırdığını belirten Ural Oğuz, hastanenin eksiklerinin tamamlanmasıyla kısa sürede bölgede bir merkeze dönüşeceğini belirtti. 
Desteklerinden dolayı hastane yönetimine de teşekkür eden Doç. Dr. Ural Oğuz, istekli ve geniş bir kadroya sahip üroloji kliniğinde kısa sürede tüm ameliyatların yapılır hale geleceğini belirtti.

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.