ÜMİT GÜLER, ÇAYELİ’NE TAYİN OLDU

GÜNDEM 15.10.2020 - 17:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3546+ kez okundu.
 

ÜMİT GÜLER, ÇAYELİ’NE TAYİN OLDU

Bulancak’ın sevilen simalarından olan aynı zamanda yaptığı hayır çalışmaları ile uzun bir süredir adından söz ettiren Bulancak Devlet Hastanesi Mescidi İmam Hatibi Ümit Güler, Rize Çayeli’ne Murakıp (denetmen) olarak atandı.
Bulancak’ta kısa zamanda sevilen Ümit Güler, “Başta Kaymakamımız Ali İkram Tuna Beyefendi’den, ilçe Müftümüzden, Hastanemizin Başhekiminden, Müdürlerinden, doktorlarından, velhasılı tüm hastane personellerinden, meslektaşlarından çok memnunum. Buradan ilişiğimi kesiyor olabilirim ancak ilçemizde ve hastanemizde 7’den 70’e herkesle çok kısa zamanda çok güzel dostluklarımız var. İlişkimiz ve dostluğumuz devam edecektir” dedi. Bir dönem Güce İlit Köyü İmam Hatibi iken başladığı hayır çalışmalarına Bulancak’ta da başarılı bir şekilde devam eden ve hayır yapanları hayra muhtaç olan ihtiyaç sahipleri ile buluşturmayı kendine görev edinen Güler, yaptığı çalışmaları sosyal medyada ‘Varan’ diye isimlendiriyor. Bu zamana kadar ‘Varan 570’ sayısına kadar ulaşan Güler, yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı, yüzlerce Hafız öğrenciye giyim ve kıyafet bursu, yüzlerce farklı alanda kira, kömür, temel ev eşyaları gibi sosyal yardımlarda bulundu. Covid-19 ile mücadelede de ilçe Vefa destek Grubunda aktif rol alan Ümit Güler, hayırseverler aracılığıyla, yardıma muhtaç yaklaşık 700 Aileye, köy köy, kapı kapı, gece-gündüz demeden gıda kolisi yardımı ve çeşitli sosyal yardımlar götürdü. Yıldız Haber ailesi olarak çalışkan, sevilen, aktif Ümit Güler Hocaya yeni görevinde ve bundan sonraki hayır ve hasenat çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Bulancak’ın sevilen simalarından olan aynı zamanda yaptığı hayır çalışmaları ile uzun bir süredir adından söz ettiren Bulancak Devlet Hastanesi Mescidi İmam Hatibi Ümit Güler, Rize Çayeli’ne Murakıp (denetmen) olarak atandı.

Bulancak’ta kısa zamanda sevilen Ümit Güler, “Başta Kaymakamımız Ali İkram Tuna Beyefendi’den, ilçe Müftümüzden, Hastanemizin Başhekiminden, Müdürlerinden, doktorlarından, velhasılı tüm hastane personellerinden, meslektaşlarından çok memnunum. Buradan ilişiğimi kesiyor olabilirim ancak ilçemizde ve hastanemizde 7’den 70’e herkesle çok kısa zamanda çok güzel dostluklarımız var. İlişkimiz ve dostluğumuz devam edecektir” dedi.

Bir dönem Güce İlit Köyü İmam Hatibi iken başladığı hayır çalışmalarına Bulancak’ta da başarılı bir şekilde devam eden ve hayır yapanları hayra muhtaç olan ihtiyaç sahipleri ile buluşturmayı kendine görev edinen Güler, yaptığı çalışmaları sosyal medyada ‘Varan’ diye isimlendiriyor. Bu zamana kadar ‘Varan 570’ sayısına kadar ulaşan Güler, yüzlerce ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımı, yüzlerce Hafız öğrenciye giyim ve kıyafet bursu, yüzlerce farklı alanda kira, kömür, temel ev eşyaları gibi sosyal yardımlarda bulundu.

Covid-19 ile mücadelede de ilçe Vefa destek Grubunda aktif rol alan Ümit Güler, hayırseverler aracılığıyla, yardıma muhtaç yaklaşık 700 Aileye, köy köy, kapı kapı, gece-gündüz demeden gıda kolisi yardımı ve çeşitli sosyal yardımlar götürdü.

Yıldız Haber ailesi olarak çalışkan, sevilen, aktif Ümit Güler Hocaya yeni görevinde ve bundan sonraki hayır ve hasenat çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.