Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş makamda

GÜNDEM 08.08.2019 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3212+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ateş makamda

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş’i makamında kabul etti.
Karadeniz bölge illeri ziyareti kapsamında Giresun’da bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, beraberinde; Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Ömer Çağrı Özdemir, Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sağlam ile birlikte, 7 Ağustos Çarşamba günü Vali Sarıfakıoğulları’nı ziyaret ederek vakfın faaliyetleri ve bölgede gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sarıfakıoğulları, Genel Başkanı Sinan Ateş’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin anısına, Vali Sarıfakıoğulları ve Genel Başkan Ateş tarafından karşılıklı hediyeleşmede bulunuldu.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş’i makamında kabul etti.

Karadeniz bölge illeri ziyareti kapsamında Giresun’da bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş, beraberinde; Ülkü Ocakları Genel Sekreteri Ömer Çağrı Özdemir, Genel Başkan Yardımcısı Aşkın Dinçer, Giresun Ülkü Ocakları Başkanı Uğur Sağlam ile birlikte, 7 Ağustos Çarşamba günü Vali Sarıfakıoğulları’nı ziyaret ederek vakfın faaliyetleri ve bölgede gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sarıfakıoğulları, Genel Başkanı Sinan Ateş’e çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretin anısına, Vali Sarıfakıoğulları ve Genel Başkan Ateş tarafından karşılıklı hediyeleşmede bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.