Ulaşımın aksadığı yollar açıldı

GÜNDEM 22.01.2020 - 17:33, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3488+ kez okundu.
 

Ulaşımın aksadığı yollar açıldı

Giresun'da kar yağışı nedeniyle 26 köy ve 2 grup yolunda çalışma yapıldı.
İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre, dün ve önceki gün kar yağışı nedeniyle ulaşımın olumsuz etkilendiği il merkezi ve ilçelerdeki yollarda karla mücadele edildi. Piraziz'de 2, Çamoluk'da 5, Alucra'da 8, Çanakçı'da 3, Dereli'de 6, merkezde 2 olmak üzere 26 köy yolu ile Kulakkaya, Bektaş ve İnişdibi grup yollarında toplamda 29 ekip kar temizleme çalışması yaptı.  
Giresun'da kar yağışı nedeniyle 26 köy ve 2 grup yolunda çalışma yapıldı.

İl Özel İdaresi'nden alınan bilgiye göre, dün ve önceki gün kar yağışı nedeniyle ulaşımın olumsuz etkilendiği il merkezi ve ilçelerdeki yollarda karla mücadele edildi.

Piraziz'de 2, Çamoluk'da 5, Alucra'da 8, Çanakçı'da 3, Dereli'de 6, merkezde 2 olmak üzere 26 köy yolu ile Kulakkaya, Bektaş ve İnişdibi grup yollarında toplamda 29 ekip kar temizleme çalışması yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.