TÜTÜNCÜ HAYATINI KAYBETTİ

VEFAT 05.09.2017 - 07:18, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3792+ kez okundu.
 

TÜTÜNCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Uzun zamandan bu yana İstanbul'da tedavi gören...
AK Parti Giresun İl Başkanı sevilen insan Bulancak'tan Oturak ailesinin damadı olan Hasan Ali Tütüncü, vefat etti. Pazartesi günü durumu iyice kötüye giden Tütüncü'nün bu sabah saat 09.30 sularında hayatını kaybettiği öğrenildi. Tütüncü'nün cenazesinin memlekete ne zaman getirileceği henüz netleşmedi. Hayatını kaybeden Tütüncü'ye Allah'tan rahmet kederli ailesine ve AK Parti camiasına başsağlığı dileriz.
Uzun zamandan bu yana İstanbul'da tedavi gören...

AK Parti Giresun İl Başkanı sevilen insan Bulancak'tan Oturak ailesinin damadı olan Hasan Ali Tütüncü, vefat etti. Pazartesi günü durumu iyice kötüye giden Tütüncü'nün bu sabah saat 09.30 sularında hayatını kaybettiği öğrenildi. Tütüncü'nün cenazesinin memlekete ne zaman getirileceği henüz netleşmedi.

Hayatını kaybeden Tütüncü'ye Allah'tan rahmet kederli ailesine ve AK Parti camiasına başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.