TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ GİRESUN’DA

GÜNDEM 20.05.2019 - 09:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3321+ kez okundu.
 

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ GİRESUN’DA

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Türkiye’de başlatmış oldukları “TİM Anadolu Meclisi” buluşmaları kapsamında Giresun’a gelen heyet, Vali Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi. İlk olarak Doğu Anadolu Bölgesinde Erzurum'da ve ardından Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Gaziantep'te düzenleyen ve son olarak da Karadeniz Bölgesinde üçüncüsünü düzenlemek üzere Giresun’a gelen Başkan Gülle ve beraberindeki heyeti samimi bir ortamda karşılayan Vali Sarıfakıoğulları,  83 bini aşkın ihracatçı üyesi bulunan ve ülkemizin ihracatının çatı kuruluşu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi’ni ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İhracatın bir ülkenin olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, Giresun’da ki üreticilerin ve ihracatçıların her zaman desteklendiğini, kurulan Organize Sanayi Bölgeleri ve Ordu-Giresun Havaalanının da bunu pekiştirdiğini ifade etti. Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle, Türkiye’yi karış karış gezerek ihracatçılar ailesi ile bir araya geldiklerini kaydederek “Karadeniz Bölgemizdeki ihracatçıların dertlerini, sorunlarını varsa ihtiyaçlarını karşılamak için bir araya geliyoruz. Giresun’un ekonomisi fındık üzerine, Fındığın Giresun üzerinde büyük etkisi var ve ekonomik olarak katkısının da farkındayız. Biz bu sene 200 milyar dolar ihracat hedefimiz var ve buna ulaşmak için çalışıyoruz.” dedi. Samimi bir ortamda geçen ziyaret ve hediye takdiminin ardından heyet Karadeniz İhracatçı Birlikleri’nin organizesinde gerçekleşecek toplantıya katılmak üzere Valilikten ayrıldı.
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı İsmail Gülle ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin Türkiye’de başlatmış oldukları “TİM Anadolu Meclisi” buluşmaları kapsamında Giresun’a gelen heyet, Vali Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlk olarak Doğu Anadolu Bölgesinde Erzurum'da ve ardından Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Gaziantep'te düzenleyen ve son olarak da Karadeniz Bölgesinde üçüncüsünü düzenlemek üzere Giresun’a gelen Başkan Gülle ve beraberindeki heyeti samimi bir ortamda karşılayan Vali Sarıfakıoğulları,  83 bini aşkın ihracatçı üyesi bulunan ve ülkemizin ihracatının çatı kuruluşu olan Türkiye İhracatçılar Meclisi’ni ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İhracatın bir ülkenin olmazsa olmazı olduğunu ifade eden Vali Sarıfakıoğulları, Giresun’da ki üreticilerin ve ihracatçıların her zaman desteklendiğini, kurulan Organize Sanayi Bölgeleri ve Ordu-Giresun Havaalanının da bunu pekiştirdiğini ifade etti.

Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanı İsmail Gülle, Türkiye’yi karış karış gezerek ihracatçılar ailesi ile bir araya geldiklerini kaydederek “Karadeniz Bölgemizdeki ihracatçıların dertlerini, sorunlarını varsa ihtiyaçlarını karşılamak için bir araya geliyoruz. Giresun’un ekonomisi fındık üzerine, Fındığın Giresun üzerinde büyük etkisi var ve ekonomik olarak katkısının da farkındayız. Biz bu sene 200 milyar dolar ihracat hedefimiz var ve buna ulaşmak için çalışıyoruz.” dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret ve hediye takdiminin ardından heyet Karadeniz İhracatçı Birlikleri’nin organizesinde gerçekleşecek toplantıya katılmak üzere Valilikten ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.