TÜRKİYE’DE TÜM LİGLER ERTELENDİ

SPOR 19.03.2020 - 16:36, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3786+ kez okundu.
 

TÜRKİYE’DE TÜM LİGLER ERTELENDİ

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, futbol, basketbol, voleybol federasyon başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ile bir araya gelerek koronavirüs salgınına yönelik süreci değerlendireceklerini açıklamasının ardından Perşembe günü saat 13.30'da başlayan 'Sporda Koronavirüs Zirvesi' sona erdi.
Zirve sonrası, Bakan Kasapoğlu, tüm liglerin ertelendiği kararının alındığını açıklayarak, “Türkiye, tüm kurum ve kuruluşları ile bu süreci çok güzel yönetiyor” dedi. Ankara'da KYK Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil katıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Koronavirüs pandemisinin dünyada en çok etkilediği alanlardan biri de spor. Salgının kontrol altına alınamadığı birçok ülkede müsabakalar ya durduruldu ya da ertelendi. Biz de ilgili tüm kurumlarımızla bu çerçevede sıkı bir diyalog halindeyiz.  Salgının mevcut koşulunun yeniden değerlendirilmesi söz konusu oldu. Bu çerçevede voleybol basketbol, futbolda liglerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi” diye konuştu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ise, “Türk futboluna, Türk sporuna yön çizecek önemli kararlar almış durumdayız. Liglerimizi erteliyoruz. Tarih, yapacağımız çalışmalar sonucunda belli olacak” diye konuştu.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, futbol, basketbol, voleybol federasyon başkanları ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ile bir araya gelerek koronavirüs salgınına yönelik süreci değerlendireceklerini açıklamasının ardından Perşembe günü saat 13.30'da başlayan 'Sporda Koronavirüs Zirvesi' sona erdi.

Zirve sonrası, Bakan Kasapoğlu, tüm liglerin ertelendiği kararının alındığını açıklayarak, “Türkiye, tüm kurum ve kuruluşları ile bu süreci çok güzel yönetiyor” dedi.

Ankara'da KYK Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya Gençlik ve Spor Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Sepil katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Koronavirüs pandemisinin dünyada en çok etkilediği alanlardan biri de spor. Salgının kontrol altına alınamadığı birçok ülkede müsabakalar ya durduruldu ya da ertelendi. Biz de ilgili tüm kurumlarımızla bu çerçevede sıkı bir diyalog halindeyiz.  Salgının mevcut koşulunun yeniden değerlendirilmesi söz konusu oldu. Bu çerçevede voleybol basketbol, futbolda liglerin ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi” diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ise, “Türk futboluna, Türk sporuna yön çizecek önemli kararlar almış durumdayız. Liglerimizi erteliyoruz. Tarih, yapacağımız çalışmalar sonucunda belli olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.