Turizm adına önemli bir adım atılacak

20.02.2020 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2890+ kez okundu.
 

Turizm adına önemli bir adım atılacak

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş’ı makamında kabul etti.
Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ileten Vali Sarıfakıoğulları, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Kalıntaş’ı makamında görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz beni makamında kabul etmesi beni son derece mutlu etti. Sayın valimizi makamında ziyaret ederek yeni Paşakonağı projemiz hakkında bilgi verdik. Sayın Valimiz bu projeyi desteklediğini ve bölgeye değer katacağını ifade etti. Yıldız Tepe mesire alanındaki tip değişikliği ile A tipi mesire alanına dönüştürüp yatırım için ihale edileceğini, bu sayede turizm adına çok önemli bir adım atılacağını, Giresun Bulancak, Kovanlık ve Aydındere adına büyük öneme sahip bir proje olduğunu dile getirdik. Sayın Valimiz 2020 yılı yaz başlangıcında Paşakonağı Çambaşı arasındaki yol yapımına başlanacağını ve öncelikle hizmete açılacağını bildirdi. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Sohbet havasından geçen ziyaretin ardından Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş  ve beraberindeki heyet Valilik binasından ayrıldı.  
Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş’ı makamında kabul etti.

Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ileten Vali Sarıfakıoğulları, Kovanlık Belde Belediye Başkanı Kalıntaş’ı makamında görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Sayın Valimiz beni makamında kabul etmesi beni son derece mutlu etti. Sayın valimizi makamında ziyaret ederek yeni Paşakonağı projemiz hakkında bilgi verdik. Sayın Valimiz bu projeyi desteklediğini ve bölgeye değer katacağını ifade etti. Yıldız Tepe mesire alanındaki tip değişikliği ile A tipi mesire alanına dönüştürüp yatırım için ihale edileceğini, bu sayede turizm adına çok önemli bir adım atılacağını, Giresun Bulancak, Kovanlık ve Aydındere adına büyük öneme sahip bir proje olduğunu dile getirdik. Sayın Valimiz 2020 yılı yaz başlangıcında Paşakonağı Çambaşı arasındaki yol yapımına başlanacağını ve öncelikle hizmete açılacağını bildirdi. Kendisine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Sohbet havasından geçen ziyaretin ardından Kovanlık Belde Belediye Başkanı Harun Kalıntaş  ve beraberindeki heyet Valilik binasından ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.