‘TÜM ADAYLARA YKS'DE BAŞARILAR DİLERİM’

GÜNDEM 26.06.2020 - 17:22, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3862+ kez okundu.
 

‘TÜM ADAYLARA YKS'DE BAŞARILAR DİLERİM’

Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut’tan sınava girecek öğrencilere başarılar mesajı; ‘Üniversite adayı öğrencilerimize Yüksek Öğretim Kurumları Sınavlarında başarılar diliyorum.
Bütün yıl emek verdiniz, türlü fedakârlıklarda bulundunuz, şimdi hasat zamanı, ektiğini biçme zamanı. Allah ürününüzü bereketli eylesin, hakkınızda hayırlısını nasip eylesin. Öğrencilerimizin sınav hazırlıklarına katkıda bulunan değerli meslektaşlarımız başta olmak üzere kıymetli velilerimize, tüm paydaşlarımıza ve eğitime destek olan resmi-özel kurumlarımıza teşekkür ederim. Sınav öncesi okullarımızın dezenfekte edilmesini sağlayan Belediye Başkanımız Recep Yakar’a ve emeği geçen Bulancak Belediyesi personeline teşekkür ederim. Sınavlarda görev alacak öğretmenlerimize ve tüm sınav görevlerine kolaylıklar dilerim. Gerek sınavdan önceki Cuma gününde gerekse 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günü yapılacak sınavlar saatlerinde üniversite sınavına katılacak adayların uyku düzenlerinin bozulmaması, moral-motivasyonlarının olumsuz etkilenmemesi için azami ölçüde gürültüden kaçınılmasını değerli Bulancak halkından istirham eder anlayışları için teşekkür ederim’ dedi.
Bulancak İlçe Millî Eğitim Müdürü Şenel Bulut’tan sınava girecek öğrencilere başarılar mesajı; ‘Üniversite adayı öğrencilerimize Yüksek Öğretim Kurumları Sınavlarında başarılar diliyorum.

Bütün yıl emek verdiniz, türlü fedakârlıklarda bulundunuz, şimdi hasat zamanı, ektiğini biçme zamanı. Allah ürününüzü bereketli eylesin, hakkınızda hayırlısını nasip eylesin.
Öğrencilerimizin sınav hazırlıklarına katkıda bulunan değerli meslektaşlarımız başta olmak üzere kıymetli velilerimize, tüm paydaşlarımıza ve eğitime destek olan resmi-özel kurumlarımıza teşekkür ederim.
Sınav öncesi okullarımızın dezenfekte edilmesini sağlayan Belediye Başkanımız Recep Yakar’a ve emeği geçen Bulancak Belediyesi personeline teşekkür ederim. Sınavlarda görev alacak öğretmenlerimize ve tüm sınav görevlerine kolaylıklar dilerim. Gerek sınavdan önceki Cuma gününde gerekse 27 Haziran Cumartesi ve 28 Haziran Pazar günü yapılacak sınavlar saatlerinde üniversite sınavına katılacak adayların uyku düzenlerinin bozulmaması, moral-motivasyonlarının olumsuz etkilenmemesi için azami ölçüde gürültüden kaçınılmasını değerli Bulancak halkından istirham eder anlayışları için teşekkür ederim’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.