TÜGİK’DEN GİRESUN’A YARDIM ELİ

GÜNDEM 14.09.2020 - 14:58, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2807+ kez okundu.
 

TÜGİK’DEN GİRESUN’A YARDIM ELİ

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Giresun’a yardım eli uzatıyor kampanyası kapsamında selden zarar gören bölge köyleri mağdur ailelere gıda kolisi desteği yaptı.
Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu, Karadeniz Genç İş İnsanlar Federasyonuna bağlı dernekler ve üyelerinin destekleriyle hazırlanan gıda yardım desteği, Federasyon ve Konfederasyon üyesi Bulancak Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Karahasan ve yöneticilerinin özverili çalışmalarıyla yöredeki mağdur ailelere ulaştırıldı. Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Giresun’a yardım eli uzatıyor kampanyası gıda dağıtım programının bir bölümüne yörede incelemeler ve gözlemler yapmak üzere Karadeniz Genç İşadamları Federasyon Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve federasyona bağlı dernek başkanları da katıldı. Gıda kolileri desteği sel felaketinden zarar gören bölge mağdur ailelerine TÜGİK adına bizzat yerinde Bulancak Genç İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Dursun Karahasan yöneticiler Av. Dilara Telli, Hayri Uğur Özdemir ve Hatice Kahyaoğlu tarafında ulaştırıldı. Yardımlar Giresun Espiye ilçesi, Direkbükü Köyü, Güzelyurt Köyü, Gümüşdere ve Avluca köyleri, Yağlıdere Sinanlı Köyü ve Üçtepe Beldesi Belediyesi yöresindeki sel felaketinden zarar gören mağdur ailelere yapıldı.
Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Giresun’a yardım eli uzatıyor kampanyası kapsamında selden zarar gören bölge köyleri mağdur ailelere gıda kolisi desteği yaptı.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu, Karadeniz Genç İş İnsanlar Federasyonuna bağlı dernekler ve üyelerinin destekleriyle hazırlanan gıda yardım desteği, Federasyon ve Konfederasyon üyesi Bulancak Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Karahasan ve yöneticilerinin özverili çalışmalarıyla yöredeki mağdur ailelere ulaştırıldı.

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Giresun’a yardım eli uzatıyor kampanyası gıda dağıtım programının bir bölümüne yörede incelemeler ve gözlemler yapmak üzere Karadeniz Genç İşadamları Federasyon Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve federasyona bağlı dernek başkanları da katıldı.

Gıda kolileri desteği sel felaketinden zarar gören bölge mağdur ailelerine TÜGİK adına bizzat yerinde Bulancak Genç İşadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Dursun Karahasan yöneticiler Av. Dilara Telli, Hayri Uğur Özdemir ve Hatice Kahyaoğlu tarafında ulaştırıldı.

Yardımlar Giresun Espiye ilçesi, Direkbükü Köyü, Güzelyurt Köyü, Gümüşdere ve Avluca köyleri, Yağlıdere Sinanlı Köyü ve Üçtepe Beldesi Belediyesi yöresindeki sel felaketinden zarar gören mağdur ailelere yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.