TSO'da kredi bilgilendirme toplantısı

EKONOMİ 02.02.2017 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2663+ kez okundu.
 

TSO'da kredi bilgilendirme toplantısı

Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasında KOBİ'lerin kredi başvuruları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
2 Şubat Perşembe günü BTSO toplantı salonunda saat 14.00'da yapılan KGF(Kredi Garanti Fonu)hakkında yapılan bilgilendirme toplantısına BTSO yönetim kurulu başkanı Ali Fatoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TSO meclis üyeleri, banka müdürleri ile kredi talebinde bulunan esnaf ve şirketlerin sahipleri katıldı.  Toplantıyı açılış konuşmasında TSO Başkanı Fatoğlu, "Kredi için başvuran arkadaşların konu hakkında daha fazla bilgi alabilmeleri için bu toplantıyı yaptık. Ordu KRF temsilcisi Hamza Keskin konu hakkında gerekli bilgiler verecek" dedi.Ordu KRF temsilcisi Hamza Keskin de, "Hükümetin ekonomik sıkıntıları aşmak için KOBİ’ler ve esnaf için başlattığı teşvik kredileri hakkında detaylı bir bilgi vermek için buradayım. KRF ile ilgili olarak çok sayıda soru ile karşılaşıyoruz. Kredi başvurusu yapanlar uygulamanın nasıl yapılacağını tam olarak bilmediği için bu bilgilendirme toplantısı iyi olmuştur. Aklınızda var olan soruları sorabilirsiniz. Amacımız; kredinin alınması konusunda KOBİ’leri ve esnaf arkadaşlarımızı bilgilendirme noktasında desteklemek gerektiğini biliyoruz" dedi. 
Bulancak Ticaret ve Sanayi Odasında KOBİ'lerin kredi başvuruları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
2 Şubat Perşembe günü BTSO toplantı salonunda saat 14.00'da yapılan KGF(Kredi Garanti Fonu)hakkında yapılan bilgilendirme toplantısına BTSO yönetim kurulu başkanı Ali Fatoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, TSO meclis üyeleri, banka müdürleri ile kredi talebinde bulunan esnaf ve şirketlerin sahipleri katıldı.  Toplantıyı açılış konuşmasında TSO Başkanı Fatoğlu, "Kredi için başvuran arkadaşların konu hakkında daha fazla bilgi alabilmeleri için bu toplantıyı yaptık. Ordu KRF temsilcisi Hamza Keskin konu hakkında gerekli bilgiler verecek" dedi.
Ordu KRF temsilcisi Hamza Keskin de, "Hükümetin ekonomik sıkıntıları aşmak için KOBİ’ler ve esnaf için başlattığı teşvik kredileri hakkında detaylı bir bilgi vermek için buradayım. KRF ile ilgili olarak çok sayıda soru ile karşılaşıyoruz. Kredi başvurusu yapanlar uygulamanın nasıl yapılacağını tam olarak bilmediği için bu bilgilendirme toplantısı iyi olmuştur. Aklınızda var olan soruları sorabilirsiniz. Amacımız; kredinin alınması konusunda KOBİ’leri ve esnaf arkadaşlarımızı bilgilendirme noktasında desteklemek gerektiğini biliyoruz" dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.