Transferlerde tek söz sahibi olacak

SPOR 27.05.2019 - 17:23, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3575+ kez okundu.
 

Transferlerde tek söz sahibi olacak

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı planlayan Giresunspor’da, iç ve dış transfere teknik direktör Erkan Sözeri yön verecek.
Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, ligin sona ermesinin ardından tüm gözler olağan genel kurula çevrildi. Yeşil beyazlılarda kongre nedeniyle şuanda yaprak kımıldamıyor. Genel kuruldan sonra ise çotanakları çok hareketli günler bekliyor. Giresunspor’da Sacit Ali Eren’in genel kurulda yeniden başkanlığa seçilmesi halinde yeni sezonda izlenecek yol haritası belli! Çotanaklarda teknik direktör Erkan Sözeri, yeni sezon öncesi iç ve dış transferde tam yetkili olacak. Giresunspor’a gelirken 2019-2020 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağının sözünü alan Sözeri, genel kuruldan sonra kolları sıvayıp, yeni sezon hazırlıklarına hemen başlayacak.  
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmayı planlayan Giresunspor’da, iç ve dış transfere teknik direktör Erkan Sözeri yön verecek.

Spor Toto 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, ligin sona ermesinin ardından tüm gözler olağan genel kurula çevrildi. Yeşil beyazlılarda kongre nedeniyle şuanda yaprak kımıldamıyor. Genel kuruldan sonra ise çotanakları çok hareketli günler bekliyor. Giresunspor’da Sacit Ali Eren’in genel kurulda yeniden başkanlığa seçilmesi halinde yeni sezonda izlenecek yol haritası belli!

Çotanaklarda teknik direktör Erkan Sözeri, yeni sezon öncesi iç ve dış transferde tam yetkili olacak. Giresunspor’a gelirken 2019-2020 sezonunda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurulacağının sözünü alan Sözeri, genel kuruldan sonra kolları sıvayıp, yeni sezon hazırlıklarına hemen başlayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.