Transfer dönemi bekleniyor

SPOR 30.12.2019 - 17:09, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2958+ kez okundu.
 

Transfer dönemi bekleniyor

Bölgesel Amatör Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından taraftarlar ara transfer döneminin başlamasını heyecanla bekliyor.
Özellikle 1926 Bulancakspor taraftarları kulüplerinde gelecek transfer haberleri için sabırsızlanıyor. 1926 Bulancakspor ilk yarıyı istediği gibi bitiremedi. Ligde tutunması için ara transferleri yapması gerekir. Taraftarlar takımlarına gelecek takviyeleri sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, sonucu merak ediyor. 1926 Bulancakspor’un transfer bombalarını patlatmaları beklenirken transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kaldı.
Bölgesel Amatör Ligin ilk yarısının sona ermesinin ardından taraftarlar ara transfer döneminin başlamasını heyecanla bekliyor.

Özellikle 1926 Bulancakspor taraftarları kulüplerinde gelecek transfer haberleri için sabırsızlanıyor.

1926 Bulancakspor ilk yarıyı istediği gibi bitiremedi. Ligde tutunması için ara transferleri yapması gerekir. Taraftarlar takımlarına gelecek takviyeleri sabırsızlıkla bekleyen taraftarlar, sonucu merak ediyor. 1926 Bulancakspor’un transfer bombalarını patlatmaları beklenirken transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.