Tirebolum sergisi başarıyla yapıldı

GÜNDEM 31.12.2018 - 17:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3162+ kez okundu.
 

Tirebolum sergisi başarıyla yapıldı

Tirebolulu fotoğraf sanatçısı Kadriye Aydın’ın Ataşehir Belediyesi Cemal Süreyya Kültür ve Sanat Merkezinde açtığı Tirebolum resim sergisi başarıyla yapıldı.
Açılışı CHP İstanbul Milletvekili Tirebolulu Emine Gülizar Emecan, Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili M. Kemal Aldoğan, TİRDEF Başkanı Necdet Demirel ve seçkin bir toplulukla yapılan sergiyi çok sayıda Tirebolulu hemşerimiz yanında Giresunlu ve Ataşehirli izledi. Serginin ikinci gününde Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar ve platform üyeleri topluca sergiyi ziyaret ederek üyeleri Kadriye Aydın'ı yalnız bırakmadılar ve başarı dileklerinde bulundular. Platform üyeleri ‘TİREBOLUM’ fotoğraf sergisini gezerek Kadriye Aydın'ın hünerli objektifi ile Tirebolu'nun doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkarttığında hemfikir oldular. Arkadaşlarının ziyaretinden çok memnun olan Kadriye Aydın da ziyaretçilere teşekkür ederek “Hiç ummadığım bir anda gelerek beni yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ederim. Ataşehir Belediyesi ve Tirebolu Dernekler Federasyonu da beni yalnız bırakmadılar ve her türlü yardımı esirgemediler. Herkese teşekkür ederim” dedi.  
Tirebolulu fotoğraf sanatçısı Kadriye Aydın’ın Ataşehir Belediyesi Cemal Süreyya Kültür ve Sanat Merkezinde açtığı Tirebolum resim sergisi başarıyla yapıldı.

Açılışı CHP İstanbul Milletvekili Tirebolulu Emine Gülizar Emecan, Ataşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili M. Kemal Aldoğan, TİRDEF Başkanı Necdet Demirel ve seçkin bir toplulukla yapılan sergiyi çok sayıda Tirebolulu hemşerimiz yanında Giresunlu ve Ataşehirli izledi. Serginin ikinci gününde Giresun Medya Platformu Başkanı Sadi Toygar ve platform üyeleri topluca sergiyi ziyaret ederek üyeleri Kadriye Aydın'ı yalnız bırakmadılar ve başarı dileklerinde bulundular. Platform üyeleri ‘TİREBOLUM’ fotoğraf sergisini gezerek Kadriye Aydın'ın hünerli objektifi ile Tirebolu'nun doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkarttığında hemfikir oldular.

Arkadaşlarının ziyaretinden çok memnun olan Kadriye Aydın da ziyaretçilere teşekkür ederek “Hiç ummadığım bir anda gelerek beni yalnız bırakmadınız hepinize teşekkür ederim. Ataşehir Belediyesi ve Tirebolu Dernekler Federasyonu da beni yalnız bırakmadılar ve her türlü yardımı esirgemediler. Herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.