Teknopark yönetim kurulu toplandı

GÜNDEM 10.03.2020 - 17:17, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2945+ kez okundu.
 

Teknopark yönetim kurulu toplandı

Teknopark Yönetici A.Ş.’nin ilk yönetim kurulu toplantısı Giresun rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun İkinci Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Mali Müşavir Fahri Uzun ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Muhammet Anıl Kaya katıldı. Toplantıda, Teknopark Yönetici A.Ş. şirketinin genel işleyişinin yanı sıra Teknopark arazisi üzerine inşa edilecek AR-GE ofislerinin ve idare binasının alt yapısının hazırlanması için gerekli çalışmaların ivedilikle bitirilip, çalışmaların Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na gönderilmesi konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.  
Teknopark Yönetici A.Ş.’nin ilk yönetim kurulu toplantısı Giresun rektörlük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Giresun İkinci Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Mete Bahadır Yılmaz, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Fatoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Taşkın, Mali Müşavir Fahri Uzun ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Muhammet Anıl Kaya katıldı.

Toplantıda, Teknopark Yönetici A.Ş. şirketinin genel işleyişinin yanı sıra Teknopark arazisi üzerine inşa edilecek AR-GE ofislerinin ve idare binasının alt yapısının hazırlanması için gerekli çalışmaların ivedilikle bitirilip, çalışmaların Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na gönderilmesi konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.