TEDBİRLERİN DENETİMİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

GÜNDEM 11.08.2020 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2902+ kez okundu.
 

TEDBİRLERİN DENETİMİ TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Dünya’yı etkileyen ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgınına karşı ülkemizde alınan tedbirlerin denetimi tam gaz devam ediyor.
Ülke genelinde kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan heyetler ile yapılan denetimler Salı günü de yapıldı. Bulancak’ta Kaymakam Ali İkram Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Çam, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit ve zabıta personelleri ilçenin genelinde denetim yaptı. Denetimde Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının salgına karşı alınması istenen tedbirlerin iş yerleri ve vatandaşlar tarafından uygulanıp uygulanmadığı ile ilgili tespitler yapılarak ikazda bulunuldu. Gün boyu devam eden denetimlerde tespit edilen eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi yönünde vatandaşlar ikaz edildi.    
Dünya’yı etkileyen ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgınına karşı ülkemizde alınan tedbirlerin denetimi tam gaz devam ediyor.

Ülke genelinde kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan heyetler ile yapılan denetimler Salı günü de yapıldı.

Bulancak’ta Kaymakam Ali İkram Tuna, Belediye Başkan Yardımcısı Bahtiyar Hüsem, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Çam, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İdris Kasap, İlçe Tarım Müdürü Oğuz Yiğit ve zabıta personelleri ilçenin genelinde denetim yaptı.

Denetimde Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığının salgına karşı alınması istenen tedbirlerin iş yerleri ve vatandaşlar tarafından uygulanıp uygulanmadığı ile ilgili tespitler yapılarak ikazda bulunuldu.

Gün boyu devam eden denetimlerde tespit edilen eksikliklerin en kısa zamanda giderilmesi yönünde vatandaşlar ikaz edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.