Tatlı'dan gazeteciler gününe özel mesaj

GÜNDEM 09.01.2019 - 17:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2979+ kez okundu.
 

Tatlı'dan gazeteciler gününe özel mesaj

Fedakar basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenmektedir.
İlimizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine katkılar sağlayan basınımızın ve fedakâr mensuplarının özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi konusunda gösterdiği çabalarla ilimizin gelişimine ve kalkınmasına destek sağlayan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü “tebrik ediyor, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak kutsal bir vazifeyi icra eden bütün basın mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum.        
Fedakar basın çalışanlarımız, halkımızın haber alma hakkını sağlayarak, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenmektedir.

İlimizin kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişimine katkılar sağlayan basınımızın ve fedakâr mensuplarının özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla, Basın Meslek İlkeleri doğrultusunda ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı çerçevesinde yerine getireceklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, halkımızın bilgilenmesi ve bilinçlenmesi konusunda gösterdiği çabalarla ilimizin gelişimine ve kalkınmasına destek sağlayan tüm basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü “tebrik ediyor, bu uğurda gecesini gündüzüne katarak kutsal bir vazifeyi icra eden bütün basın mensuplarımıza ve ailelerine sağlık, esenlik ve mutluluklar diliyorum.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.