Tatlı ‘Çamur at izi kalsın’

SİYASET 13.09.2019 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3389+ kez okundu.
 

Tatlı ‘Çamur at izi kalsın’

AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 2002 yılından beri her zaman fındık ve fındık üreticisinin yanında yer almış ve yer almaya da devam edecek olan AK Parti iktidarını fındık baronlarıyla bir kefeye koymanın tam anlamıyla acziyet olduğunu ifade etti.
İl Başkanı Tatlı yaptığı yazılı açıklamada, CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge’nin “iktidar fındıktaki tekelleşmeye ve kartele açıkça destek” veriyor yönündeki açıklamasına cevap vererek. CHP İl Başkanı Bilge’nin yapmış olduğu açıklamanın talihsiz ve cehalet dolu bir açıklama olduğunu belirten Tatlı; Bilge’yi sırf muhalefet olsun diye açıklamalar yapmak yerine, geriye dönük olarak incelendiğinde fındık üreticisine en fazla desteğin AK Parti iktidarı olduğunu ve verilen desteğe ve yapılan bu hizmetlere de saygı duyması gerektiğini bildirdi Fındık üreticisi fiyat anlamında bu yıl tarihi bir sezon yaşadığını söyleyen Tatlı, “bugüne kadar hiçbir zaman fındık üreticinin yüzünü güldürmeyen, hep yıkım siyaseti yapanlar, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu kilogramda 17 lira fındık taban fiyatını ve ayrıca dönüm başı destekleme paralarına hiç kimse gölge düşürmeye çalışmasın” dedi. AK Parti iktidarının tekelci ve üreticinin emeğini sömürmeye çalışanlarla asla ve asla yan yana gelmesinin söz konusu dahi olmayacağını ifade eden Tatlı şunları kaydetti; “Acziyet içerisinde ortaya atılan bu iddia eğer doğru olsaydı, bugün ne Toprak Mahsulleri Ofisi fındık alımıyla görevlendirildi nede fındık taban fiyatı 17 lira açıklanırdı. Aslında bu iddiaları ortaya atanlar tekelcilerin değirmenine su taşımakta ve onların sözcülüğünü yapmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti iktidarı her zaman fındık ve fındık üreticisinin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir.  CHP zihniyetinin bu zamana kadar yaptığı tek bir şey vardır; o da Çamur at izi kalsın politikası,  Bu denli yalanlara bu zamana kadar biz zaten inanmadık,  fındık üreticimizde inanmıyor. dedi.
AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı, 2002 yılından beri her zaman fındık ve fındık üreticisinin yanında yer almış ve yer almaya da devam edecek olan AK Parti iktidarını fındık baronlarıyla bir kefeye koymanın tam anlamıyla acziyet olduğunu ifade etti.

İl Başkanı Tatlı yaptığı yazılı açıklamada, CHP Giresun İl Başkanı Fikri Bilge’nin “iktidar fındıktaki tekelleşmeye ve kartele açıkça destek” veriyor yönündeki açıklamasına cevap vererek.

CHP İl Başkanı Bilge’nin yapmış olduğu açıklamanın talihsiz ve cehalet dolu bir açıklama olduğunu belirten Tatlı;

Bilge’yi sırf muhalefet olsun diye açıklamalar yapmak yerine, geriye dönük olarak incelendiğinde fındık üreticisine en fazla desteğin AK Parti iktidarı olduğunu ve verilen desteğe ve yapılan bu hizmetlere de saygı duyması gerektiğini bildirdi Fındık üreticisi fiyat anlamında bu yıl tarihi bir sezon yaşadığını söyleyen Tatlı, “bugüne kadar hiçbir zaman fındık üreticinin yüzünü güldürmeyen, hep yıkım siyaseti yapanlar, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu kilogramda 17 lira fındık taban fiyatını ve ayrıca dönüm başı destekleme paralarına hiç kimse gölge düşürmeye çalışmasın” dedi.

AK Parti iktidarının tekelci ve üreticinin emeğini sömürmeye çalışanlarla asla ve asla yan yana gelmesinin söz konusu dahi olmayacağını ifade eden Tatlı şunları kaydetti;

“Acziyet içerisinde ortaya atılan bu iddia eğer doğru olsaydı, bugün ne Toprak Mahsulleri Ofisi fındık alımıyla görevlendirildi nede fındık taban fiyatı 17 lira açıklanırdı. Aslında bu iddiaları ortaya atanlar tekelcilerin değirmenine su taşımakta ve onların sözcülüğünü yapmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti iktidarı her zaman fındık ve fındık üreticisinin yanında olmuş ve olmaya da devam edecektir.

 CHP zihniyetinin bu zamana kadar yaptığı tek bir şey vardır; o da Çamur at izi kalsın politikası,

 Bu denli yalanlara bu zamana kadar biz zaten inanmadık,  fındık üreticimizde inanmıyor. dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.