Tamtakır Muhabbet devam ediyor

GÜNDEM 12.03.2020 - 17:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3841+ kez okundu.
 

Tamtakır Muhabbet devam ediyor

Tiyatro Pikola tarafından sahnelenen, Bülent Mutlu’nun yazdığı ve yönettiği ‘Tamtakır Muhabbet’ adlı oyun ikinci kez 11 Mart Çarşamba akşamı tiyatro severler ile buluştu.
Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Salonunda ikinci kez oynanan tek perde komedi olan oyunda Vediye Temür, Tekin Bingöl, İsmail Şardağ ve Bülent Mutlu yer alıyor. Oyunun sanat danışmanlığı Ahmet Temür, klarnet ve konuk oyuncu olarak ta Deniz Temür’de yer alırken, oyun gelecek hafta 25 Mart’ta tekrar sahne alacak. Oyunun yazarı ve yönetmeni Bülent Mutlu, “Bulancaklı Tiyatro severler her sahnelediğimiz oyunda bize büyük bire ilgi göstererek tiyatroyu ne kadar sevdiklerini ispatlıyor. Bu yazdığım oyunu da yakından takip ederek bizleri yalnız bırakmadı. Bulancaklı tiyatro severlere gösterdikleri bu ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi. 
Tiyatro Pikola tarafından sahnelenen, Bülent Mutlu’nun yazdığı ve yönettiği ‘Tamtakır Muhabbet’ adlı oyun ikinci kez 11 Mart Çarşamba akşamı tiyatro severler ile buluştu.

Bulancak 75. Yıl Halk Kütüphanesi Salonunda ikinci kez oynanan tek perde komedi olan oyunda Vediye Temür, Tekin Bingöl, İsmail Şardağ ve Bülent Mutlu yer alıyor.

Oyunun sanat danışmanlığı Ahmet Temür, klarnet ve konuk oyuncu olarak ta Deniz Temür’de yer alırken, oyun gelecek hafta 25 Mart’ta tekrar sahne alacak.

Oyunun yazarı ve yönetmeni Bülent Mutlu, “Bulancaklı Tiyatro severler her sahnelediğimiz oyunda bize büyük bire ilgi göstererek tiyatroyu ne kadar sevdiklerini ispatlıyor. Bu yazdığım oyunu da yakından takip ederek bizleri yalnız bırakmadı. Bulancaklı tiyatro severlere gösterdikleri bu ilgiden dolayı çok teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.