‘ŞUBAT AYINDA SEÇİME BAŞLIYORUZ’

SİYASET 17.01.2019 - 16:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2764+ kez okundu.
 

‘ŞUBAT AYINDA SEÇİME BAŞLIYORUZ’

AK Parti’nin Bulancak adayı olarak açıklanan mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.
Bulancak Belediyesi mevcut Başkanı ve AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, aday adaylığı sürecinin sona ererek Şubat ayında seçim atmosferine başlayacaklarını söyledi. Gazetemizi ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Yakar, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşarak bugüne kadar birlikte başardıklarını ifade ederek bundan sonra da birlikte de beraber başaracaklarını belirtti. Başkan Adayı Yakar, “Bulancak’ta hizmet yapacak bir sevda adamı 5 yıl önce göreve gelmiştir. Partimizin ve milletimizin desteği ile de bu göreve devam etmek için yeniden yola çıkmıştır. Bulancak’a dışarıdan gelen hem hemşerilerimiz hem de yabancılar Bulancak’ta yapılan değişiklikleri gözleri ile görebilmektedir. Bulancak bugün hizmet atağına geçmiş bir şehirdir. Şehrimizin her yerinde çeşitli projelerimiz devam etmektedir. Biz hiçbir zaman gelecek seçim için değil her zaman gelecek nesiller için ilk günkü aşk ve heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımız Şubat ayının başında başlayacaktır. Bizleri yeniden bu göreve layık görenleri ve milletimizi mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Görevde olduğum süre boyunca tek sevdam her zaman ki gibi Bulancak olmuştur ve de olmaya devam edecektir. Aday adayı olan arkadaşlarımızın da bu düşüncede olduğundan şüphem yok. Bu vesileyle yeniden hep birlikte yola çıkarak aynı samimiyet ve teveccühle hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.
AK Parti’nin Bulancak adayı olarak açıklanan mevcut Belediye Başkanı Recep Yakar, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Bulancak Belediyesi mevcut Başkanı ve AK Parti tarafından yeniden aday gösterilen AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Recep Yakar, aday adaylığı sürecinin sona ererek Şubat ayında seçim atmosferine başlayacaklarını söyledi.

Gazetemizi ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Yakar, Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşarak bugüne kadar birlikte başardıklarını ifade ederek bundan sonra da birlikte de beraber başaracaklarını belirtti.

Başkan Adayı Yakar, “Bulancak’ta hizmet yapacak bir sevda adamı 5 yıl önce göreve gelmiştir. Partimizin ve milletimizin desteği ile de bu göreve devam etmek için yeniden yola çıkmıştır. Bulancak’a dışarıdan gelen hem hemşerilerimiz hem de yabancılar Bulancak’ta yapılan değişiklikleri gözleri ile görebilmektedir. Bulancak bugün hizmet atağına geçmiş bir şehirdir. Şehrimizin her yerinde çeşitli projelerimiz devam etmektedir. Biz hiçbir zaman gelecek seçim için değil her zaman gelecek nesiller için ilk günkü aşk ve heyecanla yolumuza devam ediyoruz. Seçim çalışmalarımız Şubat ayının başında başlayacaktır. Bizleri yeniden bu göreve layık görenleri ve milletimizi mahcup etmemek için elimizden geleni yapacağız. Görevde olduğum süre boyunca tek sevdam her zaman ki gibi Bulancak olmuştur ve de olmaya devam edecektir. Aday adayı olan arkadaşlarımızın da bu düşüncede olduğundan şüphem yok. Bu vesileyle yeniden hep birlikte yola çıkarak aynı samimiyet ve teveccühle hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.