SP doğru bildiği yolda ilerliyor

SİYASET 28.02.2019 - 17:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3325+ kez okundu.
 

SP doğru bildiği yolda ilerliyor

Saadet Partisi Bulancak ve Piraziz’de seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.
19 Şubat’ta Seçim Kuruluna Başkan ve Belediye Meclis Üyeleri aday listelerini sunan Saadet Partililer Bulancak’ta sevilen sima Ömer Öztürk’ü, Piraziz’de ise sevilen sima Cevat Gündoğdu’yu aday gösterdiler. Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Öztürk, Saadet Partisi Piraziz Belediye Başkan Adayı Cevat Gündoğdu, Saadet Partisi Bulancak Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aybar ve Saadet Partisi İl Genel Meclis Adayı Yüksel Gündoğdu gazetemizi ziyaret ederek seçimlere yönelik açıklamalarda bulundular. Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Öztürk, geçmiş yıllarda halkın umudunu rahmetli Erbakan Hocanın partisinde bulduğunu ifade ederek, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmamızın amacı, rüşvet ve rantın olmadığı bir Bulancak inşa edebilmektir. Bizler Saadet Partisi olarak her zaman hak bildiğimiz doğrunun yanında yer almaktan geri durmadık. Saadet Partisi olarak Türkiye’nin 81 il, ilçe ve beldelerinde tek başına adaylar çıkaran tek partiyiz. Bununla da övünüyoruz. Bulancaklı değerli hemşerilerimizden desteklerini bekliyor, 1 Nisan sabahı Bulancak Belediyesinin kapısına ‘Rüşvet alanda, verende melundur’ hadisi şerifini yazacağız” dedi. SP Piraziz Belediye Başkan Adayı Cevat Gündoğdu ise, “Her bölgede olduğu gibi Piraziz’de de en iddialı parti biziz. Bizim amacımız seçimlerde Erbakan Hocamızın bizlere nasihat olarak bıraktığı temennileri yerine getirmektir. 31 Mart günü sandıklar kurulduğunda her bölgede olduğu gibi Piraziz’de de en hayırlı sonucu bekliyoruz” diye konuştu. 
Saadet Partisi Bulancak ve Piraziz’de seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

19 Şubat’ta Seçim Kuruluna Başkan ve Belediye Meclis Üyeleri aday listelerini sunan Saadet Partililer Bulancak’ta sevilen sima Ömer Öztürk’ü, Piraziz’de ise sevilen sima Cevat Gündoğdu’yu aday gösterdiler.

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Öztürk, Saadet Partisi Piraziz Belediye Başkan Adayı Cevat Gündoğdu, Saadet Partisi Bulancak Belediye Meclis Üyesi Adayı Mehmet Aybar ve Saadet Partisi İl Genel Meclis Adayı Yüksel Gündoğdu gazetemizi ziyaret ederek seçimlere yönelik açıklamalarda bulundular.

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Ömer Öztürk, geçmiş yıllarda halkın umudunu rahmetli Erbakan Hocanın partisinde bulduğunu ifade ederek, “31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday olmamızın amacı, rüşvet ve rantın olmadığı bir Bulancak inşa edebilmektir. Bizler Saadet Partisi olarak her zaman hak bildiğimiz doğrunun yanında yer almaktan geri durmadık. Saadet Partisi olarak Türkiye’nin 81 il, ilçe ve beldelerinde tek başına adaylar çıkaran tek partiyiz. Bununla da övünüyoruz. Bulancaklı değerli hemşerilerimizden desteklerini bekliyor, 1 Nisan sabahı Bulancak Belediyesinin kapısına ‘Rüşvet alanda, verende melundur’ hadisi şerifini yazacağız” dedi.

SP Piraziz Belediye Başkan Adayı Cevat Gündoğdu ise, “Her bölgede olduğu gibi Piraziz’de de en iddialı parti biziz. Bizim amacımız seçimlerde Erbakan Hocamızın bizlere nasihat olarak bıraktığı temennileri yerine getirmektir. 31 Mart günü sandıklar kurulduğunda her bölgede olduğu gibi Piraziz’de de en hayırlı sonucu bekliyoruz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.