SP Çanakçı İlçe Kongresi buluştu

SİYASET 03.01.2020 - 17:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3916+ kez okundu.
 

SP Çanakçı İlçe Kongresi buluştu

Saadet Partisi Çanakçı İlçe Kongresi yapıldı. Kongreye İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, İl Müfettişi Ömer Öztürk, Saadet Partisi Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım, İl Yönetimi, İlçe Başkanları katıldı.
  Çanakçı halkının ilgi gösterdiği kongrede Saadet Partisi Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım bir konuşma yaparak, Çanakçı ilçesinde 6 senede çok şeylerin değiştiğini söyledi. Av. Tuncay Kasım konuşmasının devamında; “çanakçı ilçemizde 6 yıldır sosyal ve kültürel anlamda çok büyük değişiklikler olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Çanakçıya hizmet etmek bizim için bir onurdur. Çanakçı ilçemizde çok büyük işler yapmadık ama herkese değer verdik. Herkesi kucakladık ve sevdik. Biz elimizden geldiğince imkânlarımız nispetinde Çanakçıya hizmet etmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da bütün imkânsızlıklara rağmen ilçemize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum ve İlçe Başkanımız Mustafa Karaman’a başarılar diliyorum.” dedi. Kapanış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, kongreye katılanlara teşekkür ederek, Çanakçı İlçesinde belediye başkanlığını kazandıktan sonra ayrıca kongre yapmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım’a ayrıca teşekkür eden Abdülkadir Bektaş; “Saadet Partisi olarak belediye başkanımızın yanındayız ve her zaman için ona destek vermeye hazırız. Aslında AKP hükümeti muhalif belediyelerin ödeneğini kısarak onları cezalandırdığını ve ders verdiğini düşünmektedir. Bu yanlış ve sakat bir düşünce anlayışıdır. Çünkü sen aslında bunu yaparak aziz milletim dediğin insanları cezalandırıyorsun. Kimsenin kimseyi cezalandırmaya hakkı ve yetkisi yoktur. İnsanlar seçim yaparken veya yetki verirken benden değilse ‘onu ez, yaşatma’ diyerek seçmiyorlar, herkese her kesime eşit şekilde ‘hizmet et’ diyerek seçim yapıyorlar. Şimdi hükümet bu tür davranışlar içine girerek aslında kendi altını oymakta ve kendini bitirmektedir.” dedi. Tek liste ile girilen kongrede Mustafa Karaman ilçe başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise, Ali Bilge, Muhammed Köse, Kerim Katırcıoğlu, Levent Bilge, Yeşim Kasım, Mesut Katırcı, Ömer Koca, Kemalettin Kostak, Adile Karaman, Şenay Bilge, Göksel Çakır ve Çilem Koca’dan oluştu.
Saadet Partisi Çanakçı İlçe Kongresi yapıldı. Kongreye İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, İl Müfettişi Ömer Öztürk, Saadet Partisi Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım, İl Yönetimi, İlçe Başkanları katıldı.

 

Çanakçı halkının ilgi gösterdiği kongrede Saadet Partisi Çanakçı Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım bir konuşma yaparak, Çanakçı ilçesinde 6 senede çok şeylerin değiştiğini söyledi. Av. Tuncay Kasım konuşmasının devamında; “çanakçı ilçemizde 6 yıldır sosyal ve kültürel anlamda çok büyük değişiklikler olmuştur ve olmaya devam etmektedir. Çanakçıya hizmet etmek bizim için bir onurdur. Çanakçı ilçemizde çok büyük işler yapmadık ama herkese değer verdik. Herkesi kucakladık ve sevdik. Biz elimizden geldiğince imkânlarımız nispetinde Çanakçıya hizmet etmeye çalışıyoruz.

Bundan sonra da bütün imkânsızlıklara rağmen ilçemize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Kongremize katılan herkese teşekkür ediyorum ve İlçe Başkanımız Mustafa Karaman’a başarılar diliyorum.” dedi.

Kapanış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdülkadir Bektaş, kongreye katılanlara teşekkür ederek, Çanakçı İlçesinde belediye başkanlığını kazandıktan sonra ayrıca kongre yapmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Belediye Başkanı Av. Tuncay Kasım’a ayrıca teşekkür eden Abdülkadir Bektaş; “Saadet Partisi olarak belediye başkanımızın yanındayız ve her zaman için ona destek vermeye hazırız. Aslında AKP hükümeti muhalif belediyelerin ödeneğini kısarak onları cezalandırdığını ve ders verdiğini düşünmektedir. Bu yanlış ve sakat bir düşünce anlayışıdır. Çünkü sen aslında bunu yaparak aziz milletim dediğin insanları cezalandırıyorsun. Kimsenin kimseyi cezalandırmaya hakkı ve yetkisi yoktur. İnsanlar seçim yaparken veya yetki verirken benden değilse ‘onu ez, yaşatma’ diyerek seçmiyorlar, herkese her kesime eşit şekilde ‘hizmet et’ diyerek seçim yapıyorlar. Şimdi hükümet bu tür davranışlar içine girerek aslında kendi altını oymakta ve kendini bitirmektedir.” dedi.

Tek liste ile girilen kongrede Mustafa Karaman ilçe başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise, Ali Bilge, Muhammed Köse, Kerim Katırcıoğlu, Levent Bilge, Yeşim Kasım, Mesut Katırcı, Ömer Koca, Kemalettin Kostak, Adile Karaman, Şenay Bilge, Göksel Çakır ve Çilem Koca’dan oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.