Sorunların çözümü eğitime yardım

EKONOMİ 27.12.2016 - 08:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3134+ kez okundu.
 

Sorunların çözümü eğitime yardım

Bahçeşehir Kolejlerinin yeni dönem hedeflerinin...
...anlatıldığı toplantıda konuşan Bahçeşehir Kolejleri  Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, hedeflerini bir bir sıraladı. İlk olarak endüstri 4.0 ekonomisine uygun insan gücü için STEM eğitimine başladıklarını, bunun için bir eğitimde AR-GE birimi kurduklarını söyledi. Başkanlığını ilk STEM eğitimcilerinden Doç. Dr. Sencer Çorlu’nun yapacağı kurulda, PISA Başkanı Andreas Schleicher ve farklı ülkelerden akademisyenler de yer alıyor. Enver Yücel’in iddiası büyük, 'STEM uyguladığımızda PISA’da da TEOG’da da başarı artar' diyor. AR-GE biriminin uygulama ile bilim arasında köprü olacağını, bilimsel araştırmalar yaparak bunu sahada uygulayacaklarını belirtti.Yücel, daha sonra dünyadan örnekler vererek yatık el yazısını kaldıracaklarını çünkü daha hızlı yazmak ve okumak için teknoloji desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Bu anlamda önümüzdeki yıl uygulama yapacaklarını ifade eden Yücel, 5. sınıfın zorunlu hazırlık sınıfı olması açısından beş yıl önce uygulama başlattıklarını, buna devam edeceklerini vurguladı. Yücel, kodlama eğitiminin öneminden bahsederek, 3 yıldır kodlama eğitimi verdiklerini MEB’e de bu konuda raporlar ve müfredat önerileri sunduklarını kaydetti. Yücel, "Bu yıl 350 milyonluk yatırım yapacağız. 40'a yakın okul açıyoruz. İki bin yeni istihdam yaratacağız. Çok çalışmalıyız. Bütün çocuklar kaliteli eğitime ulaşmalı" diye sözlerini tamamladı.
Bahçeşehir Kolejlerinin yeni dönem hedeflerinin...

...anlatıldığı toplantıda konuşan Bahçeşehir Kolejleri  Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, hedeflerini bir bir sıraladı. İlk olarak endüstri 4.0 ekonomisine uygun insan gücü için STEM eğitimine başladıklarını, bunun için bir eğitimde AR-GE birimi kurduklarını söyledi.

Başkanlığını ilk STEM eğitimcilerinden Doç. Dr. Sencer Çorlu’nun yapacağı kurulda, PISA Başkanı Andreas Schleicher ve farklı ülkelerden akademisyenler de yer alıyor.

Enver Yücel’in iddiası büyük, 'STEM uyguladığımızda PISA’da da TEOG’da da başarı artar' diyor. AR-GE biriminin uygulama ile bilim arasında köprü olacağını, bilimsel araştırmalar yaparak bunu sahada uygulayacaklarını belirtti.Yücel, daha sonra dünyadan örnekler vererek yatık el yazısını kaldıracaklarını çünkü daha hızlı yazmak ve okumak için teknoloji desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Bu anlamda önümüzdeki yıl uygulama yapacaklarını ifade eden Yücel, 5. sınıfın zorunlu hazırlık sınıfı olması açısından beş yıl önce uygulama başlattıklarını, buna devam edeceklerini vurguladı. Yücel, kodlama eğitiminin öneminden bahsederek, 3 yıldır kodlama eğitimi verdiklerini MEB’e de bu konuda raporlar ve müfredat önerileri sunduklarını kaydetti. Yücel, "Bu yıl 350 milyonluk yatırım yapacağız. 40'a yakın okul açıyoruz. İki bin yeni istihdam yaratacağız. Çok çalışmalıyız. Bütün çocuklar kaliteli eğitime ulaşmalı" diye sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.