Sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü

GÜNDEM 10.12.2018 - 17:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2294+ kez okundu.
 

Sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Trabzon’da yapılan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.
Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında yapılan toplantıda, 2018 yılı Kasım ayı içerisinde Ajansın Yönetim Kurulu tarafından bölge illerinde gerçekleştirilen ‘Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ toplantıları neticesinde ortaya çıkan sonuçlar ile il ve bölge bazında belirlenen sorun ve çözüm önerilerini görüşüldü.  Toplantının açılış konuşmasını yapan dönem başkanı Gümüşhane Valisi Taşbilek, Ajansın 2019 yılında bölgenin kalkınması açısından gerekli sektörel ve tematik odaklanmayı sağlayacak sonuç odaklı faaliyet planlamasının da görüşüleceğini belirterek, 2018 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında sunulan ve bölgenin yatırım potansiyelini artıracak fizibilite çalışmalarına ilişkin projeleri de değerlendireceklerini sözlerine ekledi.  
Vali Harun Sarıfakıoğulları, Trabzon’da yapılan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek başkanlığında yapılan toplantıda, 2018 yılı Kasım ayı içerisinde Ajansın Yönetim Kurulu tarafından bölge illerinde gerçekleştirilen ‘Milli Teknoloji, Güçlü Sanayi Yolunda Sanayimizin Geleceği: Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ toplantıları neticesinde ortaya çıkan sonuçlar ile il ve bölge bazında belirlenen sorun ve çözüm önerilerini görüşüldü. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan dönem başkanı Gümüşhane Valisi Taşbilek, Ajansın 2019 yılında bölgenin kalkınması açısından gerekli sektörel ve tematik odaklanmayı sağlayacak sonuç odaklı faaliyet planlamasının da görüşüleceğini belirterek, 2018 Yılı Fizibilite Desteği Programı kapsamında sunulan ve bölgenin yatırım potansiyelini artıracak fizibilite çalışmalarına ilişkin projeleri de değerlendireceklerini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.