Soner Gayık sevenlerini üzdü

VEFAT 09.04.2018 - 18:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 4274+ kez okundu.
 

Soner Gayık sevenlerini üzdü

Bulancak'ın sevilen gençlerinden, Şehiriçi Kooperatifi şoförü Soner Gayık (28) elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti.
Bulancak Muratlı Köyünden Gayıkoğullarından Merhum Ömer Gayık'ın torunu, Sunay ve Hurrem Gayık'ın oğulları, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Bulancak esnaflarından Aydın ve Mesut Gayık'ın yeğenleri Soner Gayık, Perşembe günü vefat etti. Gayık'ın cenazesi Cuma günü cuma namazına müteakip Sanayi Mahallesindeki evinden alınarak Sarayburnu Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Muratlı Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Bulancak'ın sevilen gençlerinden, Şehiriçi Kooperatifi şoförü Soner Gayık (28) elim bir kaza sonrası hayatını kaybetti.

Bulancak Muratlı Köyünden Gayıkoğullarından Merhum Ömer Gayık'ın torunu, Sunay ve Hurrem Gayık'ın oğulları, Muratlı Köyü Muhtarı Hayati Gayık, Bulancak esnaflarından Aydın ve Mesut Gayık'ın yeğenleri Soner Gayık, Perşembe günü vefat etti.

Gayık'ın cenazesi Cuma günü cuma namazına müteakip Sanayi Mahallesindeki evinden alınarak Sarayburnu Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Muratlı Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.