SOĞUK HAVADA SIBIÇ’A SAHİP ÇIKTILAR

SİYASET 30.03.2019 - 09:35, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2993+ kez okundu.
 

SOĞUK HAVADA SIBIÇ’A SAHİP ÇIKTILAR

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ın Cuma günü gerçekleştirdiği son mitinginde Bulancaklılar soğuk havaya rağmen miting alanına gelerek Sıbıç’a destek verdiler.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, son mitingini Cuma namazı sonrası Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi. Yağmur ve soğuk hava olmasına rağmen Başkan Adayı Sıbıç’ı desteklemeye gelen vatandaşlar alanda yerini aldı. Sözlerine İstiklal Marşının son iki kıtasını okuyarak başlayan Başkan Adayı Sıbıç, “Artık son günlerimize geldik. Bizleri ezanımızla, dinimizle sınayanlar şunu iyi bilsinler ki, Bizler bu vatan için, İslam dinimiz için can verir gerekirse can alırız. Bizleri dinsiz göstermek isteyenler, bizleri teröristlerle bağdaştıranlar unutmasın ki, Allah bizleri sevgi ile yaratmıştır, biz içimizde sevgiden başka bir şey beslemeyiz. Bizde kin olmaz, bizde nefret olmaz, bizde sevgiden başka bir şey olmaz. Belediyemizin kapısında mağdur insanlarımızı dilenci konumuna düşürenler sanıyorlar ki, bizlerde onlar gibiyiz. Biz Bulancak’ta sevgi görüyoruz, biz Bulancak’ta huzur görüyoruz. Biliyoruz ki büyük zaferler inançla başlar, biz bayrağımıza inanıyoruz, biz ezanımıza inanıyoruz, biz milletimize inanıyoruz. Ve diyoruz ki, Bulancak kavganın değil, huzurun şehri olacaktır. Pazar günü sandığa gideceğiz, sandık başına giderken sadece telefonlarımızı dışarı bırakalım, sandığa vicdanımızla birlikte girelim. Allahın izni sizlerin desteği ile Bulancak’ta kazanan huzur ve mutluluk olsun. Seni seviyorum Bulancak diye çıktığımız bu yolda şehrimizin insanına aşık olmamıza mesafeler koymak isteyenler, milletimiz ile aramıza nifah tohumları ekemeyecektir. 5 yıl bu memleketi hizmete aç bırakanlar bugün bakanlarla ilçemize gelerek seçim vaatleri veriyorlar. 5 yıl Bulancaklıyı yok sayanlar oy uğruna milletimizin aklıyla oynamaya devam ediyorlar. Bizim sevdamız bu binada ki koltuğa değil, bizim sevdamız, bu millete hizmetkar olup, insanlarımızın hayır duasını almayadır. Necmi Sıbıç’ı iktidar yapmak için değil, Bulancak halkını iktidar yapmak için oy istiyorum sizlerden. Sizler iktidar olacaksınız bizler ise sizlere hizmetkar olacağız. Oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun çocuklarınıza güzel bir Bulancak bırakmak için iyi düşünün. Ben hemşerilerimden fotoğraflı oy istemiyorum, ben hemşerilerimden gönülden oy istiyorum” dedi. Başkan Adayı Sıbıç, konuşmasında Bağcılar Belediye Başkan Lokman Çağırıcı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar’a destek istemesine de değinerek, “Bulancaklı hemşerimiz olan Bağcılar Belediye Başkanı sayın Lokman Çağırıcı, sayın Recep Yakar’a sosyal medya hesabından sayın Recep Yakar’a destek verirseniz bizde Bağcılar'dan Bulancak Belediyesi ile kardeşliğimizi devam ettiririz demiş. Yani Sayın Çağırıcı, şunu diyor; Eğer Recep Yakar Bulancak'ta seçimi alamazsa biz Bulancak’ı hor görür Bulancak’ı yok sayarız. Sizinkisi Bulancak sevdası, memleket aşkı değil. Sizinki recep Yakar sevdası. Merak etmeyin; Siz Bağcılar’da seçilip bende Bulancak’ta seçildiğimde Bulancak halkı ile birlikte sizlere destek vereceğiz” diye konuştu.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç’ın Cuma günü gerçekleştirdiği son mitinginde Bulancaklılar soğuk havaya rağmen miting alanına gelerek Sıbıç’a destek verdiler.

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, son mitingini Cuma namazı sonrası Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirdi.

Yağmur ve soğuk hava olmasına rağmen Başkan Adayı Sıbıç’ı desteklemeye gelen vatandaşlar alanda yerini aldı.

Sözlerine İstiklal Marşının son iki kıtasını okuyarak başlayan Başkan Adayı Sıbıç, “Artık son günlerimize geldik. Bizleri ezanımızla, dinimizle sınayanlar şunu iyi bilsinler ki, Bizler bu vatan için, İslam dinimiz için can verir gerekirse can alırız. Bizleri dinsiz göstermek isteyenler, bizleri teröristlerle bağdaştıranlar unutmasın ki, Allah bizleri sevgi ile yaratmıştır, biz içimizde sevgiden başka bir şey beslemeyiz. Bizde kin olmaz, bizde nefret olmaz, bizde sevgiden başka bir şey olmaz. Belediyemizin kapısında mağdur insanlarımızı dilenci konumuna düşürenler sanıyorlar ki, bizlerde onlar gibiyiz. Biz Bulancak’ta sevgi görüyoruz, biz Bulancak’ta huzur görüyoruz. Biliyoruz ki büyük zaferler inançla başlar, biz bayrağımıza inanıyoruz, biz ezanımıza inanıyoruz, biz milletimize inanıyoruz. Ve diyoruz ki, Bulancak kavganın değil, huzurun şehri olacaktır. Pazar günü sandığa gideceğiz, sandık başına giderken sadece telefonlarımızı dışarı bırakalım, sandığa vicdanımızla birlikte girelim. Allahın izni sizlerin desteği ile Bulancak’ta kazanan huzur ve mutluluk olsun. Seni seviyorum Bulancak diye çıktığımız bu yolda şehrimizin insanına aşık olmamıza mesafeler koymak isteyenler, milletimiz ile aramıza nifah tohumları ekemeyecektir. 5 yıl bu memleketi hizmete aç bırakanlar bugün bakanlarla ilçemize gelerek seçim vaatleri veriyorlar. 5 yıl Bulancaklıyı yok sayanlar oy uğruna milletimizin aklıyla oynamaya devam ediyorlar. Bizim sevdamız bu binada ki koltuğa değil, bizim sevdamız, bu millete hizmetkar olup, insanlarımızın hayır duasını almayadır. Necmi Sıbıç’ı iktidar yapmak için değil, Bulancak halkını iktidar yapmak için oy istiyorum sizlerden. Sizler iktidar olacaksınız bizler ise sizlere hizmetkar olacağız. Oy kullanırken elinizi vicdanınıza koyun çocuklarınıza güzel bir Bulancak bırakmak için iyi düşünün. Ben hemşerilerimden fotoğraflı oy istemiyorum, ben hemşerilerimden gönülden oy istiyorum” dedi.

Başkan Adayı Sıbıç, konuşmasında Bağcılar Belediye Başkan Lokman Çağırıcı’nın AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Yakar’a destek istemesine de değinerek, “Bulancaklı hemşerimiz olan Bağcılar Belediye Başkanı sayın Lokman Çağırıcı, sayın Recep Yakar’a sosyal medya hesabından sayın Recep Yakar’a destek verirseniz bizde Bağcılar'dan Bulancak Belediyesi ile kardeşliğimizi devam ettiririz demiş. Yani Sayın Çağırıcı, şunu diyor; Eğer Recep Yakar Bulancak'ta seçimi alamazsa biz Bulancak’ı hor görür Bulancak’ı yok sayarız. Sizinkisi Bulancak sevdası, memleket aşkı değil. Sizinki recep Yakar sevdası. Merak etmeyin; Siz Bağcılar’da seçilip bende Bulancak’ta seçildiğimde Bulancak halkı ile birlikte sizlere destek vereceğiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.