‘SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM’

SİYASET 25.03.2019 - 17:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3258+ kez okundu.
 

‘SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM’

CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Pazar akşamı Kızılot Mahallesinde mahalle halkı ile buluştu. Seçimlere kısa bir süre kaldığını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, konuşmasında Kızılot Mahallesinin şehir merkezinde bir farkı olmadığını söyledi.
Göreve geldiğinde her mahalleye eşit hizmet götürmek için elinden geleni yapacağını belirten Başkan Adayı Sıbıç, “Ben Bulancak belediyesini sizlerle yönetmeye talibim. Benim derdim iktidar olmak değil, benim derdim Bulancaklı hemşerilerimi iktidar yapmaktır. Birlik olunca yapılmayacak bir şey yoktur. Bakın burada Kızılot Derneğimiz tarafından yapılan bir salonumuz var. Bu salon nasıl yapıldı. Birlik oldunuz, bir araya geldiniz burayı yaptırdınız. Demek ki neymiş, biz birlik olursak her şeyi yaparız. Sizlerden bir ricam var. Pazar günü sandığa gittiğiniz de kim bu Bulancak için hayırlı ise ona oy verin. Eğer bana oy verirseniz ben sizleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Burada bütün Kızılotlu hemşerilerimizin huzurunda söz veriyorum. Bu zamana kadar birçok proje açıkladık. Bu projelerimizi hayata geçirerek mutlu bir Bulancak için, geleceğimize güvenle ilerleyelim” dedi. Başkan Adayı Sıbıç, öte yandan Salı günü(bugün) saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanında yapacağı Meydan mitingine tüm vatandaşları davet etti.
CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Pazar akşamı Kızılot Mahallesinde mahalle halkı ile buluştu. Seçimlere kısa bir süre kaldığını kaydeden Başkan Adayı Sıbıç, konuşmasında Kızılot Mahallesinin şehir merkezinde bir farkı olmadığını söyledi.

Göreve geldiğinde her mahalleye eşit hizmet götürmek için elinden geleni yapacağını belirten Başkan Adayı Sıbıç, “Ben Bulancak belediyesini sizlerle yönetmeye talibim. Benim derdim iktidar olmak değil, benim derdim Bulancaklı hemşerilerimi iktidar yapmaktır. Birlik olunca yapılmayacak bir şey yoktur. Bakın burada Kızılot Derneğimiz tarafından yapılan bir salonumuz var. Bu salon nasıl yapıldı. Birlik oldunuz, bir araya geldiniz burayı yaptırdınız. Demek ki neymiş, biz birlik olursak her şeyi yaparız. Sizlerden bir ricam var. Pazar günü sandığa gittiğiniz de kim bu Bulancak için hayırlı ise ona oy verin. Eğer bana oy verirseniz ben sizleri mahcup etmemek için elimden geleni yapacağım. Burada bütün Kızılotlu hemşerilerimizin huzurunda söz veriyorum. Bu zamana kadar birçok proje açıkladık. Bu projelerimizi hayata geçirerek mutlu bir Bulancak için, geleceğimize güvenle ilerleyelim” dedi.

Başkan Adayı Sıbıç, öte yandan Salı günü(bugün) saat 14.30’da Cumhuriyet Meydanında yapacağı Meydan mitingine tüm vatandaşları davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.